Čoko koko cheesecake – Jelena Nikolić

Čoko koko cheesecake.

Čoko koko cheesecake, sastojci:

  • 300 g mlevenog keksa
  • 125 g maslaca/margarina
  • 100 ml mleka

Za fil:

  • 250 g šlaga
  • 250 ml mleka
  • 150 g šećera u prahu
  • 450 g sira sa 0% mm
  • 100 g kokosovog brašna
  • 100 g čokolade za kuvanje
  • 4 kašike mleka

I još:

  • 100 g čokolade
  • 4 kašike mleka
  • 100 g šlaga
  • 200 ml mleka
Čoko koko cheesecake - Jelena Nikolić - Recepti i Kuvar online
Čoko koko cheesecake – Jelena Nikolić – Recepti i Kuvar online

Čoko koko cheesecake, priprema:

  • Umutiti maslac/margarin, dodati mleveni keks i mleko i izmešati. Staviti u pleh sa obručem (26 cm).
  • Otopiti čokoladu sa mlekom i staviti preko kore. Ostaviti da se ohladi.
  • U jednoj činiji mikserom mutiti šlag sa mlekom, a u drugoj kašikom sir sa šećerom u prahu. Te dve mase izmešati. Izmiksati i podeliti na dva dela.
  • U jedan deo umešati kokosovo brašno.
  • A u drugi čokoladu otopljenu sa mlekom i prohlađenu.
  • Preko kore i ohlađene čokolade staviti fil sa kokosom.
  • A preko čokoladni fil.
  • Staviti u frižider da se ohladi i stegne. Skinuti obruč.
  • Umutiti šlag sa mlekom i ukrasiti tortu.
  • Uživajte u ukusu!

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Čoko koko cheesecake – Jelena Nikolić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.