Čoko koko cheesecake.
Čoko koko cheesecake, sastojci:
- 300 g mlevenog keksa
- 125 g maslaca/margarina
- 100 ml mleka
Za fil:
- 250 g šlaga
- 250 ml mleka
- 150 g šećera u prahu
- 450 g sira sa 0% mm
- 100 g kokosovog brašna
- 100 g čokolade za kuvanje
- 4 kašike mleka
I još:
- 100 g čokolade
- 4 kašike mleka
- 100 g šlaga
- 200 ml mleka

Čoko koko cheesecake, priprema:
- Umutiti maslac/margarin, dodati mleveni keks i mleko i izmešati. Staviti u pleh sa obručem (26 cm).
- Otopiti čokoladu sa mlekom i staviti preko kore. Ostaviti da se ohladi.
- U jednoj činiji mikserom mutiti šlag sa mlekom, a u drugoj kašikom sir sa šećerom u prahu. Te dve mase izmešati. Izmiksati i podeliti na dva dela.
- U jedan deo umešati kokosovo brašno.
- A u drugi čokoladu otopljenu sa mlekom i prohlađenu.
- Preko kore i ohlađene čokolade staviti fil sa kokosom.
- A preko čokoladni fil.
- Staviti u frižider da se ohladi i stegne. Skinuti obruč.
- Umutiti šlag sa mlekom i ukrasiti tortu.
- Uživajte u ukusu!
Pročitajte još:
Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!
Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!