Čoko smoki kocke – Suzana Mitić

Čoko smoki kocke – čoko smoki u kolaču daju hrskav, čokoladni ukus koji se dopada svima.

Čoko smoki kocke - Suzana Mitić - Recepti i Kuvar online
Čoko smoki kocke – Suzana Mitić – Recepti i Kuvar online

Čoko smoki kocke – Suzana Mitić – Recepti i Kuvar online

Čoko smoki kocke – čoko smoki u kolaču daju hrskav, čokoladni ukus koji se dopada svima.

  • 5 kasika meda
  • 7 kasika šećera
  • 100 gr čokolade
  • 250 gr margarina
  • 200 gr keksa (mlevenog)
  • 160 gr coko smoki

za glazuru:

  • 100 gr čokolade
  • 50 gr margarina
  • 2 kasike ulja
  • 20 gr secerne perle
  1. Med,cokoladu,secer i margarin otopite na laganoj vatri.Smesa ne sme da provri.Skloniti sa sporeta pa dodati mleveni keks.Sjediniti smesu i pustiti da se prohladi.U mlako dodati coko smoki,sipati u odgovarajuci pleh.
  2. Cokoladu,margarin i ulje otopiti i preliti ceo kolac.Dobro rashladiti.
  3. Posuti secernim perlama.
  4. Prijatno.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Čoko smoki kocke – Suzana Mitić

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.