Wai Wai instant nudle
Wai Wai instant nudle

In-connect doo i Wai Wai instant nudle obezbeđuju prigodne poklone autorima najboljih recepata 2016. godine.

Kompanija In-conect d.o.o. osnovana je u januaru 2015. godine u Srbiji, kao prvi evropski ogranak konglomerata CG Corp Global/CG Foods, osnovanog u Nepalu.  CG Foods je lider na južnoazijskom tržištu u delatnostima proizvodnje hrane, nekretnina, hotelijerstva, energetike i telekomunikacija.

Kompanija In-conect d.o.o. je nosilac grinfild investicije za izgradnju fabrike za proizvodnju WAI WAI instant nudli u Rumi, koja će u prvoj polovini 2017. godine započeti sa radom, proizvoditi instant testenine za potrebe tržišta regiona, Evrope i Rusije, i u naredne 4 godine zaposliti 400 ljudi.

Karakteristike našeg proizvoda su vrhunski kvalitet, izuzetno privlačan ukus i jedinstvena mogućnost konzumacije bez kuvanja.

Wai Wai instant nudle – ukusno, zabavno, brzo!

Izvor: Saopštenje za medije

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!