Crvene palačinke – Tina Horvat

Crvene palačinke – malo drugačije slane palačinke.

Crvene palačinke - Tina Horvat - Recepti i Kuvar online
Crvene palačinke – Tina Horvat – Recepti i Kuvar online

Crvene palačinke – Tina Horvat – Recepti i Kuvar online

Crvene palačinke – malo drugačije slane palačinke.

  • 2 komada jajeta
  • 2 kasike kečapa
  • 100 ml mleka
  • 100 ml kisele vode
  • 150 g brašna
  • 1 kašičica cilija
  • 1 kašičica soli
  • origana (malo)
  • 150 gr kisele pavlake
  • 50 ml ulja
  1. Umutimo jaja sa cilijem,origanom,kecapom,soli. Dodamo mleko,ulje i kiselu vodu. Na kraju dodamo brasno. Ostavimo da odstoji dok se zagreje tiganj premazan sa malo ulja. Ispecemo klasicno palacinke pa ih filujemo sa kiselom pavlakom.

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.
Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.