Da li ste kao pilot ikada videli nešto neobično na nebu? pitao me je danas jedan moj slušalac, neposredno nakon emitovanja najnovijeg ZAIRA.

Šta da kažem, osim zalazaka i izlazaka sunca od kojih zastaje dah, nisam. Nažalost. Mada sam priželjkivao. Jedan moj dragi kolega iz JAT-a jeste, još poodavno. Međutim, mada uopšte nije zazirao od publiciteta, naprotiv – njegovo svedočenje ni najmanje nije razjasnilo fenomen NLO-a, odnosno pojave kojoj je bio svedok. Fan sam SF-a, Dosijea X, putovanja kroz vreme i vanzemaljaca u svakom obliku, ali definitivno nemam dovoljno ni motivacije, niti vremena za njihovo izučavanje. Ali znam da ima ko ima. Recimo vi. I još hiljade drugih. A mi, ostali, mi samo strpljivo čekamo taj prvi susret, o kojem ćete nas možda baš vi izvestiti…

Da li ste kao pilot ikada videli nešto neobično na nebu? - Zoran Modli
Da li ste kao pilot ikada videli nešto neobično na nebu? – Zoran Modli

Bezbroj priča o čudesnim pojavama na nebu i neidentifikovanim letećim objektima ima, naravno, i na stranicama “trećeokovske” štampe. No prilog o doživljaju naših pilota i kontrolora letenja iz daleke 1977. u mojoj trenutno aktuelnoj radio emisiji nisam objavio zbog istraživačke radoznalosti, već ponajviše zbog pijeteta prema akterima te priče i jednom posebno dragom čoveku kojeg više nema među nama. Ali, ako vas interesuje dalja nadgradnja ove radijske NLO storije, šta bi bolje moglo poslužiti nego – TV storija! E, u to ime, mogu da vam, zajedno sa mojim FB istomišljenikom Predragom Dimitrijevićem, preporučim sjajno urađenu emisiju Krešimira Mišaka “Na rubu znanosti”, koju je hrvatska televizija emitovala 16. februara prošle godine, dve godine nakon što je o istom događaju moj kolega Giuliano Marinković govorio na radiju. Ovde ćete ne samo čuti junake iz moje radio emisije, ovde ćete ih i videti.

https://www.youtube.com/watch?v=FdPSF7hw4b0

Izvor: Zoran Modli, Fejsbuk stranica

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!