Da li znate kako nastaje majonez?

Iako pravi gurmani vole pre svega da uživaju u hrani i da se prepuste čaroliji svakog zalogaja bez mnogo razmišljanja, mnoge ipak zanima kako nastaju određeni proizvodi i dodaci koji su nezaobilazni u kuhinji. Ako ste i vi među njima, ne propustite zanimljiv i edukativan događaj koji organizuje kompanija Dijamant. U pitanju je karavan “Fabrika majoneza” koji će svakog vikenda tokom jula i avgusta posetiti nekoliko gradova i mesta u Srbiji – Niš, Beograd, Kragujevac, Zlatibor, Čačak.

Na moderan i interaktivan način moći ćete kroz originalnu animaciju da otkrijete put nastanka majoneza počevši od razbijanja jaja i mućenja do punjenja kesica Dijamant majoneza i saznaćete zašto je samo majonez koji je napravljen od svežih žumanaca onaj pravi.

Da li znate kako nastaje majonez? - Dijamant Fabrika majoneza
Da li znate kako nastaje majonez? – Dijamant Fabrika majoneza

Osim kesice Dijamant majoneza koju ćete dobiti na kraju vašeg kulinarskog putovanja, imaćete priliku da probate ukusne i sočne sendviče čiji je upravo majonez ključni sastojak.

Informacije u vezi sa tačnim datumom posete Dijamant karavana u vašem gradu možete proveriti na sajtu Dijamanta na sledećem linku: https://www.dijamant.rs/fabrika-majoneza-dijamant-karavan/

Saopštenje za medije: Dijamant, Zrenjanin

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.
Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.