Dani Grčke - Osvojite nagradno putovanje - Recepti i Kuvar online
Dani Grčke - Osvojite nagradno putovanje - Recepti i Kuvar online

U toku manifestacije Dani Grčke poklon je putovanje za dve osobe u Atinu

Od petka 27. do nedelje 29. 11. u šoping centru Stadion na Voždovcu možete uživati u zanimljivom i interaktivnom događaju pod nazivom Dani Grčke.

Osetite delić atmosfere Grčke, uživajte u izložbi fotografija grčkog kopna i grčkih ostrva, pogledajte inspirativne video klipove koji prikazuju različita mesta i aktivnosti, probajte grčko meze i otkrijete sve raznovrsnosti koje Grčka nudi kao turistička destinacija.

Svi posetioci će takođe biti u prilici da učestvuju u kreativnim jezičkim radionicima, koje organizuje Helenska fondacija za kulturu, te da uživaju u muzičkim koncertima i zabavi.

Dani Grčke - Osvojite nagradno putovanje - Recepti i Kuvar online
Dani Grčke – Osvojite nagradno putovanje – Recepti i Kuvar online

Povodom organizovanja manifestacije Dani Grčke, Ambasada Grčke u Beogradu i Turistička organizacija Grčke organizuju promotivnu aktivnost na Facebook i Twitter stranicama Ambasade Grčke i poklanjaju putovanje za dve osobe u Atinu za pravoslavni Božić u januaru 2016, u saradnji sa Aegean Airlines.

Agencije Aegean Airlines, Kon Tiki Travel, Big Blue, Belvi Travel i Turistička organizacija Grčke pripremaju posetiocima manifestacije još iznenađenja i puno korisnih informacija o ranom bukingu za putovanja u Grčku.

Ljubitelji šarmantnog kuvara Džejmija Olivera moći će da uživaju u najnovijim pričama istoimenog magazina, Roda Megamarket omogućio je potrošačima da osete miris i ukus mediteranske kuhinje, uz ponudu grčkog maslinovog ulja, voća i povrća, bogatog izbora sireva i mlečnih proizvoda, vina, kao i mnogih drugih grčkih proizvoda u ponudi Rode, sa popustom čak i do 30 posto za neke od njih.

U petak 27.11. od 19h, manifestaciju svečano otvaraju gosti iz Ambasade Grčke, Helenskog privrednog udruženja Srbija i Turističke organizacije Grčke, nakon čega sledi nastup grčkih plesača i mini koncert grčke muzike.

“DINAMIKA” & “DJ EXPRES” će u subotu 28.11. od 18:00h izvesti mini koncert popularnih grčkih kompozicija.

U 12h u subotu 28.11 i nedelju 29.11. nikako nemojte propustiti ni „Grčko Mezze zgodno za uz uzo 😉 “ part one&two – atraktivni food show – male tajne grčke kuhinje – koji za vas spremaju Mezestoran Dvoriste-Mediteransko grčki restoran i učenici Srednje turističke škole iz Novog Beograda.

Petak 27.11.

19h      Svečano otvaranje sa počasnim gostima iz Ambasade Grčke, Turističke organizacije Grčke i Helenskog privrednog udruženja Srbije

19.15h Nastup grčkih plesača i koncert grčke muzike

Subota 28.11.

Od 11h                        Face painting za decu

Od 12h            „Grčko Mezze zgodno za uz uzo 😉 “ part one – male tajne velikih majstora grčke kuhinje – spremaju za vas Mezestoran Dvoriste-Mediteransko grčki restoran i učenici Srednje turističke škole iz Novog Beograda

18:00              Koncert grčke muzike – “DINAMIKA” & “DJ EXPRES”

Nedelja 29.11.

Od 11h                        Ukrašavanje medenjaka

Od 12h            „Grčko Mezze zgodno za uz uzo 😉 “ part two

18:00              Mini svečanost povodom završetka promotivne aktivnosti „Božić u Atinu“

Trodnevna manifestacija je organizovana uz podršku: Ambasade Grčke u Srbiji, Turističke organizacije Grčke, Helenskog porivrednog udruženja Srbije i beogradskog ogranka Helenske fondacije za kulturu.

Izvor: saopštenje za javnost, za više informacija, posetite https://www.facebook.com/GreeceInSerbia.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!