Dinja, kruška i avokado – Ana Vuletić

Dinja, kruška i avokado – osvežavajuća kašica, odlična za probavu, rashladjivanje zubića i osveženje u vrućim danima.

Dinja, kruška i avokado - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Dinja, kruška i avokado – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Dinja, kruška i avokado – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Dinja, kruška i avokado – osvežavajuća kašica, odlična za probavu, rashladjivanje zubića i osveženje u vrućim danima.

  • 1 komad kruška (seckana na kriške)
  • 0,25 komad avokado (seckan na kockice)
  • 1 parče dinje (seckane na sitne kockice)
  • cimet
  1. Oljuštite i isecite voće na kockice. Ubacite u blender sa malo cimeta i blendirajte dok ne dobijete jednoličnu kašu.
  2. Starijim bebama možete ostaviti krupnije jer ako je voće zrelo ono će se topiti u ustima, pa neće biti rizika da se dete uguši ili zagrcne.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Dinja, kruška i avokado – Ana Vuletić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.