DOBRO JUTRO dijet 20 procenata niža cena
DOBRO JUTRO dijet 20 procenata niža cena

Ovaj proizvod vremenom je postao od onih bez koga je teško zamisliti doručak i to kada je reč o svim generacijama. Porodično jutro često je nezamislivo bez ovog sastojka, a to mišljenje najčešće dele njihovi članovi svih uzrasta. Margarin Dobro jutro nastao je 1980. godine i to je jedan od proizvoda sa najdužom tradicijom u portfoliju kompanije Dijamant.

Ovog puta, više od dvadeset godina kasnije, Dobro jutro vam na raspolaganje stavlja više vremena za dobrojutarnje užitke i to sa prepoznatljivo dobrim, najprodavanijim margarinom u Dijet verziji koji ćete pronaći u specijalnom pakovanju.

Dobro jutro je danas proizvod prepoznatljiv po održanom kvalitetu, a osluškivanjem potreba potrošača u ponudi su se našle i njegove varijacije, baš kakva je Dobro jutro Dijet, sa manjim procentom masti.

Tako je baš ovo dobra prilika da vas podsetimo da ovog vikenda odvojite jutro za svoju porodicu, miris vrućeg hleba i vaš omiljeni namaz, posebno kada je vaš omiljeni margarin dostupan po 20% nižoj ceni. Setite se da sreću čine male stvari i nastavite sa tradicijom koja je, verujemo, i pre nekoliko decenija svako vaše jutro činila dobrim.

Izvor: saopštenje za medije

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!