DOM OMLADINE BEOGRADA – POKLONI, POKLONI – TESTIVAL #5 je obezbedio vredne poklone posetiocima!

Svi posetioci koji dođu na TESTIVAL #5 u Dom omladine Beograda, 15. i 16. oktobra 2022., konkurišu za mnoge vredne poklone a najsrećnijem na poklon ide FRIŽIDER CANDY FRESCO! Tema radionica TESTIVALA #5 je njegovo veličanstvo BUREK, jer NA BUREK MOŽEŠ DA RAČUNAŠ UVEK!

Olovke, upaljači i mnogi drugi pokloni će čekati najvrednije i najbrže posetioce TESTIVALA #5 sa plaćenim ulaznicama.

U okviru TESTIVALA #5 biće održane brojne radionice, a tokom obe radionice Katarine Petrović, Kaje GASTRONOMAD, posetioci moći da osvoje po jednu CANDY mikrotalasnu rernu.  Kaja će pripremati domaće pite od vučenih kora sa raznim vrstama punjenja, slatkim i slanim.

TESTIVAL #5 je jedan od najpopularnijih gastro festivala koji se organizuju u Srbiji. Za veliki uspeh manifestacije zaslužni su izlagači, sponzori i partneri, a posebno najšira publika koja u velikom broju dolazi u Dom omladine Beograda.

TESTIVAL je porodični događaj koji polako raste i postaje bogatiji sadržajima, jer se organizatorima pridružuje sve veći broj izlagača, sponzora i partnera, sa svojim programima i idejama. Na TESTIVALU #5 predstaviće se Metro HoReCa centar koji predvode šefovi dr Milica Aleksić i Nebojša Veselinović, Kaja GASTRONOMAD, šef Vlajko Pešić, Dejan Ilić karving majstor, majstor bureka Vlada Popović, sa profesionalnim radionicama, TO Ražanj sa „Ražanjskom čarolijama“ i tombolom, kao i mali proizvođači hrane iz Srbije sa bogatom ponudom zdrave, organske hrane i prozvoda. Po prvi put se organizuje i „TESTIRANJE #1, TESTIVAL za poslovna interesovanja“, sa raznim interesantnim predavanjima za male prehrambene proizvođače, kao konsultansku pomoć u njihovim poslovnim poduhvatima.

Na glavnoj bini sale Amerikana Doma omladine Beograda posetioci će moći da se prate brojne radionice, a uz veliki broj poklona, sve što majstori kulinarstva naprave, moći će da se besplatno i degustira.

Tradicionalno i na ovom TESTIVALU biće održan diskusioni panel, oba dana, a ovog puta sa temom ZDRAVA HRANA?, a učesnici će sa posetiocima podeliti svoje mišljenje o zdravoj hrani, iz različitih profesionalnih i ličnih uglova.

Najbolji izlagač i najbolji proizvod TESTIVALA #5, kao i dobitnik glavne nagrade, FRIŽIDERA CANDY FRESCO,  biće proglašeni u nedelju, 16. oktobra, u 19 časova.

TESTIVAL #5 se partnerski organizuje u Domu omladine Beograda, 15. i 16. oktobra 2022. Biće otvoren za posetioce od 10 do 20 časova. Ulaznica za događaj uključuje obilazak, kupovinu i degustaciju na prodajnoj izložbi, prisustvo na svim radionicama i pratećim programima, kao i učešće u poklon-igri. Deca u pratnji roditelja imaju besplatan ulaz.

Svečano otvaranje TESTIVALA #5 je predviđeno u subotu 15. oktobra u 11.30 h.

TESTIVAL #5 se tradicionalno održava se uz podršku Turističke organizacije Srbije i nalazi se u zvaničnom kalendaru događaja TOS za 2022. godinu.

Svi detalji o TESTIVALU su dostupni na sajtu: www.testival.rs ili na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube, nalog je @festivaltestival.

Program: https://testival.rs/program-testival-2022-oktobar-beograd/
Biografije demonstratora i predavača:
https://testival.rs/demonstratori-testival-5-2022-oktobar/

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

DOM OMLADINE BEOGRADA – POKLONI, POKLONI – TESTIVAL #5 je obezbedio vredne poklone posetiocima!

Sadržaj [ ]
Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.