DOM OMLADINE BEOGRADA - POKLONI, POKLONI – TESTIVAL #5 je obezbedio vredne poklone posetiocima!
DOM OMLADINE BEOGRADA - POKLONI, POKLONI – TESTIVAL #5 je obezbedio vredne poklone posetiocima!

Svi posetioci koji dođu na TESTIVAL #5 u Dom omladine Beograda, 15. i 16. oktobra 2022., konkurišu za mnoge vredne poklone a najsrećnijem na poklon ide FRIŽIDER CANDY FRESCO! Tema radionica TESTIVALA #5 je njegovo veličanstvo BUREK, jer NA BUREK MOŽEŠ DA RAČUNAŠ UVEK!

Olovke, upaljači i mnogi drugi pokloni će čekati najvrednije i najbrže posetioce TESTIVALA #5 sa plaćenim ulaznicama.

U okviru TESTIVALA #5 biće održane brojne radionice, a tokom obe radionice Katarine Petrović, Kaje GASTRONOMAD, posetioci moći da osvoje po jednu CANDY mikrotalasnu rernu.  Kaja će pripremati domaće pite od vučenih kora sa raznim vrstama punjenja, slatkim i slanim.

TESTIVAL #5 je jedan od najpopularnijih gastro festivala koji se organizuju u Srbiji. Za veliki uspeh manifestacije zaslužni su izlagači, sponzori i partneri, a posebno najšira publika koja u velikom broju dolazi u Dom omladine Beograda.

TESTIVAL je porodični događaj koji polako raste i postaje bogatiji sadržajima, jer se organizatorima pridružuje sve veći broj izlagača, sponzora i partnera, sa svojim programima i idejama. Na TESTIVALU #5 predstaviće se Metro HoReCa centar koji predvode šefovi dr Milica Aleksić i Nebojša Veselinović, Kaja GASTRONOMAD, šef Vlajko Pešić, Dejan Ilić karving majstor, majstor bureka Vlada Popović, sa profesionalnim radionicama, TO Ražanj sa „Ražanjskom čarolijama“ i tombolom, kao i mali proizvođači hrane iz Srbije sa bogatom ponudom zdrave, organske hrane i prozvoda. Po prvi put se organizuje i „TESTIRANJE #1, TESTIVAL za poslovna interesovanja“, sa raznim interesantnim predavanjima za male prehrambene proizvođače, kao konsultansku pomoć u njihovim poslovnim poduhvatima.

Na glavnoj bini sale Amerikana Doma omladine Beograda posetioci će moći da se prate brojne radionice, a uz veliki broj poklona, sve što majstori kulinarstva naprave, moći će da se besplatno i degustira.

Tradicionalno i na ovom TESTIVALU biće održan diskusioni panel, oba dana, a ovog puta sa temom ZDRAVA HRANA?, a učesnici će sa posetiocima podeliti svoje mišljenje o zdravoj hrani, iz različitih profesionalnih i ličnih uglova.

Najbolji izlagač i najbolji proizvod TESTIVALA #5, kao i dobitnik glavne nagrade, FRIŽIDERA CANDY FRESCO,  biće proglašeni u nedelju, 16. oktobra, u 19 časova.

TESTIVAL #5 se partnerski organizuje u Domu omladine Beograda, 15. i 16. oktobra 2022. Biće otvoren za posetioce od 10 do 20 časova. Ulaznica za događaj uključuje obilazak, kupovinu i degustaciju na prodajnoj izložbi, prisustvo na svim radionicama i pratećim programima, kao i učešće u poklon-igri. Deca u pratnji roditelja imaju besplatan ulaz.

Svečano otvaranje TESTIVALA #5 je predviđeno u subotu 15. oktobra u 11.30 h.

TESTIVAL #5 se tradicionalno održava se uz podršku Turističke organizacije Srbije i nalazi se u zvaničnom kalendaru događaja TOS za 2022. godinu.

Svi detalji o TESTIVALU su dostupni na sajtu: www.testival.rs ili na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube, nalog je @festivaltestival.

Program: https://testival.rs/program-testival-2022-oktobar-beograd/
Biografije demonstratora i predavača:
https://testival.rs/demonstratori-testival-5-2022-oktobar/

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!