Domaći melem i masaža pomažu kod okoštavanja vrata - Pixabay
Domaći melem i masaža pomažu kod okoštavanja vrata - Pixabay

Domaći melem i masaža pomažu kod okoštavanja vrata – okoštavanje vrata teško je izlečiti, ali postoji pomoć za to. Osteokondroza je bolna i praćena osećajem nelagodnosti u vratu, a rezultira gubitkom osetila u rukama.

Ovaj jednostavan prirodan lek ublažava boli i sve ostale simptome okoštavanja vrata brzo i efikasno. Nakon tretmana, nećete osetiti nikakvu bol za sledećih pet godina.

Ova mešavina za domaći melem za masažu priprema se s nerafiniranim biljnim uljem i soli (možete koristiti morsku vodu, ako želite). Sve što treba je: 10 kašika soli i 20 kašika ulja (maslinovo, suncokretovo).

Domaći melem, priprema:

Pomešajte sastojke u staklenu posudu i zatvorite. Nakon nekoliko dana videćete svetlu smesu u tegli.

Domaći melem i masaža pomažu kod okoštavanja vrata - Pixabay
Domaći melem i masaža pomažu kod okoštavanja vrata – Pixabay

Korišćenje:

Lek svakog jutra umasirajte na bolno područje. U početku je potrebno masirati 2 – 3 minute, a zatim povećati vreme za 2 – 3 minuta dnevno dok ne dođete do 20 minuta masaže dnevno. Zatim obrišite vrat sa vlažnom krpom.

Nakon 10 dana lečenje će značajno poboljšati cirkulaciju krvi i samom masažom stimulisati regeneraciju hrskavice i koštanog tkiva. Osetićete olakšanje.

Glavobolje će nestati, a vid i cirkulacija će se poboljšati jer će se telo očistiti od toksina, metabolizam će se normalizirati.

Izvor: BKTVNews.com

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!