Donirajte obrok i proslavite deceniju humanitarne akcije „Magični doručak“
Donirajte obrok i proslavite deceniju humanitarne akcije „Magični doručak“

Humanitarna akcija pod nazivom „Magični doručak“ koju su pokrenuli kompanija METRO i banka Crédit Agricole Srbija, u saradnji sa Bankom hrane i Sekretarijatom za obrazovanje i dečiju zaštitu Grada Beograda – uspešno se realizuje celu deceniju. Cilj zajedničkog projekta je da se svake godine, tokom trajanja akcije, obezbedi značajna donacija u hrani školama širom Srbije, u kojima se obrazuju deca sa posebnim potrebama. Uz podršku Junior Chefs Cluba Srbije tradicionalno se organizuje i priprema velikog slavljeničkog obroka za decu, u školi po izboru.

Ovogodišnje donacije počele su 14. marta i trajaće sve do 10. aprila, kada će svi ljudi velikog srca imati priliku da postanu deo ove plemenite akcije, zahvaljujući kojoj deca sa posebnim potrebama iz 35 škola širom Srbije dobijaju dodatni i zdraviji obrok, kao jedan od osnovnih preduslova za srećnije detinjstvo. Kupovinom paketića u bilo kom METRO distributivnom centru, pomažete mališanima kojima je pomoć najpotrebnija. Osim kupovinom paketića pomoć možete obezbediti i donacijom bilo kog iznosa na račun Banke hrane 330-0000004013201-29, u Crédit Agricole banci.

Donirajte obrok i proslavite deceniju humanitarne akcije „Magični doručak“ - Magični doručak 2018
Donirajte obrok i proslavite deceniju humanitarne akcije „Magični doručak“ – Magični doručak 2018

Prošle godine, uz pomoć omiljene maskote – Vile Dobrile, donirano je preko 5 tona hrane i 3.000 paketića za mališane širom Srbije, a povodom obeležavanja prve decenije postojanja ove humanitarne akcije, 16. aprila biće organizovan sportski čas sa poznatim javnim ličnostima u školi „Veljko Ramadanović“ u Zemunu.

Izvor: saopštenje za medije Metro Cash & Carry Srbija

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!