Drugi Dani Nemačke - Šoping Centar Stadion
Drugi Dani Nemačke - Šoping Centar Stadion

Drugi Dani Nemačke

Na otvaranju manifestacije Drugi dani Nemačke, 21.10. će počasni gost biti Sekretar Ambasade Nemačke, Jirgen Šmid, zadužen za privrednu saradnju, predstavnik AHK – Nemačko – srpske privredne komore i Turističke organizacije Nemačke.

Otvaranje je planirano za 21.10. u 19 časova a , a ceremoniju će ulepšati i folklorno-muzička sekcija Udruženja Nemaca, Hun Gerhard iz Sombora.

Na otvaranju će reč imati i predsednik tog udruženja, Antonu Bek.

Drugi Dani Nemačke - Šoping Centar Stadion
Drugi Dani Nemačke – Šoping Centar Stadion

Otvaranje privlači pažnju medija a trodnevna manifestacija promoviše Nemačku i sve njene lepote i znamenitosti, jezik i kulturu.

Turistička organizacija Nemačke u saradnji sa Lufthansom Vam daje mogućnost da učestvujete u nagradnoj igri „OSETITE ČAROLIJU NEMAČKE PRIRODE“. U periodu od 20. oktobra do 14. novembra, možete posetiti  internet prezentaciju www.germany.travel, gde ćete imati priliku da odgovorite na pet pitanja o Saveznoj Republici Nemačkoj. Ukoliko odgovorite tačno na svih pet pitanja, možete osvojiti povratno putovanje u Frankfurt, u ekonomskoj klasi za dve osobe, na bazi dva noćenja sa doručkom.  Izvlačenje dobitnika je 18. novembra.

Svi zainteresovani, koji bi želeli da prodaju kuglofe na ovoj manifestaciji, mogu se javiti na mail: vanja.communications[at]gmail.com

Izvor: Saopštenje za javnost

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!