Đuveč sa batacima – Ivana Pešić

Đuveč sa batacima – Ivana Pešić

Đuveč sa batacima – super ručak!

[adrotate banner=“5″]
[adrotate banner=“6″]

Najbolji recept nedelje - Recepti & Kuvar online
Najbolji recept nedelje – Recepti & Kuvar online

 

Najbolji recept meseca - Recepti & Kuvar online
Najbolji recept meseca – Recepti & Kuvar online

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Đuveč sa batacima – Ivana Pešić

  • 2 bataka sa karabatacima
  • 2 glavice crnog luka
  • 2 paprike
  • 2 paradajza
  • 3 krompira
  • 1 solja pirinca
  • mlevena paprika
  • biber
  • ulje
  • suvi biljni začin
  1. Meso skuvati,izvaditi iz vode a vodu sacuvati. Na ulju prziti sitno seckan crni luk,dodati paprike i dinstati uz dolivanje vode u kojoj se meso kuvalo. Zatim dodati oljusten i sitno iseckan paradajz,mesavinu zacina,biber,alevu papriku,krompir i obaren pirinac. U vatrostalni sud staviti batake a izmedju njih sipati pripremljeno povrce. Naliti vodom
  2. u kojoj se meso kuvalo i peci 35 minuta na 180 stepeni.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Đuveč sa batacima – Ivana Pešić

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.