Feliks Baumagartner obmanuo je ceo svet - Zoran Modli - Recepti i Kuvar online
Feliks Baumagartner obmanuo je ceo svet - Zoran Modli - Recepti i Kuvar online

Isplivala je još jedna brižljivo skrivana laž: Feliks Baumgartner obmanuo je ceo svet lažnim skokom sa ivice svemira…

Au!

E sad, ko je ovde lud – ludi padobranac ili svi ostali? Šta god bilo, Baumgartner je raskrinkan. I ne samo on. Zemlja je ravna ploča, niko se nikada nije iskrcao na Mesec, drugi svetski rat je izmišljen (dogodio se samo prvi, a i to je pod sve većim znakom pitanja), Hitler je živ, ima 150 godina i tezgari kao dečji animator po argentinskim zabitima, a pravog Tita nigda bilo ni. Ovog kome smo se divili postavili su masoni čisto da bi nas zezali.

Evo vam odmah i linka, da kliknete i da se divite tragačima za istinom koji su sve videli vlastitim očima, po svemu sudeći zbog činjenice da je Baumagrtnerov balon, umesto helijumom, bio napunjen njihovim mozgovima ovlaš prikopčanim za poneki receptor vida: https://www.youtube.com/watch?v=nYSe-vQi2QA

A u međuvremenu, čujte, Srbi (a i vi sa ostatka planete): čak ni vas nema! Mislim, ima vas, a u stvari vas nema. Kako da kažem – mislite da jeste, a pojma nemate da niste. Samo ste smešni sprajtovi u video igrici onog malog zelenog infantilusa sa Andromede. Tu glupu igricu je još jutros učitao u svoju Hiči-lepezu s namerom da sporadičnom pucačinom pokuša da postigne bolji skor nego juče. Ne ide mu loše, stigao je za ovih par sati do šestog nivoa. Level 1 bio je najlakši, pošto ova besplatna verzija počinje sa godinom 3000. p.n.e. Ali sad već ima problem – gejming situacija se sa ekranom za treći milenijum na virtuelnoj Zemlji nepredviđeno zakomplikovala, a preti i da zabaguje!

Feliks Baumagartner obmanuo je ceo svet - Zoran Modli - Recepti i Kuvar online
Feliks Baumagartner obmanuo je ceo svet – Zoran Modli – Recepti i Kuvar online

Vi spavajte mirno i pustite malog zelenog debila da pritiska FIRE dugme. Možda ne upuca baš vas. Ionako nemate nikakvog uticaja ni na vlastitu sudbinu, ni na tuđe živote (mada ste potajno mislili da imate?). Bili ste u krivu, ha-ha. Možete samo da čekate Game Over, a s malo sreće i Reset. Ovo poslednje bilo bi i najbolje za sve.

Samo, kako to javiti onom glupom zelembaću?

Izvor: Zoran Modli, Fejsbuk stranica

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!