Filovane pileće rolnice – Ljiljana Stanković

Filovane pileće rolnice – Ljiljana Stanković

Filovane pileće rolnice – jako kalorično, ukusno, ne treba mnogo, jer se brzo zasitiš od manje količine. Uz ovo jelo najbolje je spremiti pire krompir, salatu po izboru i neizbežna je supa.

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Filovane pileće rolnice – Ljiljana Stanković

Filovane pileće rolnice – jako kalorično, ukusno, ne treba mnogo, jer se brzo zasitiš od manje količine. Uz ovo jelo najbolje je spremiti pire krompir, salatu po izboru i neizbežna je supa.

  • 500 g pilećeg belog mesa
  • so
  • biber
  • mešavina začina
  • 6 šnitakačkavalja
  • 6 šnitašunkarice
  • kašika senf nekoliko

Za pohovanje:

  • brašno
  • 2 jajeta
  • 3 kašike ulja
  • prezle
  1. Belo meso odvojiti od kostiju i iseći na šest šnicli.
  2. Šnicle izlupati čekićem za meso. Posoliti, pobiberiti i premazati senfom. Na svaku šniclu staviti po list tanko sečene šunkarice i kačkavalja pa sve urolati.
  3. Svaku rolnicu uvaljati u brašno, jaja i na kraju u prezle.
  4. Rolnice složiti u vatrostalnu posudu podmazanu uljem. Poprskati ih odozgo sa još malo ulja. Peći na 180 stepeni oko 70 min.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Filovane pileće rolnice – Ljiljana Stanković

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.