FOODTALK2019: Food Talk 2019, hotel Sheraton Novi Sad, utorak 4. jun 2019.

Sedmu godinu zaredom, kompanija “Color Media Communciations”, organizuje u Novom Sadu najveću regionalnu konferenciju posvećenu gastronomiji, vinu i pivu “Food Talk”.

Kao i prethodne godine, konferencija se održava u Hotelu “Sheraton Novi Sad” u utorak 4. juna. Uz priče o hrani, pivu i vinu, degustacije i studije slučaja okupljaju se najpoznatija imena regiona iz sveta gastronomije, ambasade, hoteli, restorani, gazdinstva i kompanije koji diktiraju trendove.

Moderator panela pod nazivom “Travel and Food Blogers like Rising Stars”je Milan Vučićević, marketing stručnjak, a učesnici su Bojana Kostić, Taste of Fashion, bloger; Filip Milosavljević, Celi svet, Jungle Travel; Mila Vujisić, Milas’s Homemade food blog; Ivanović Aleksandra, Ukus Beograda, Food portal / blog; Tijana Ivković, Pivokosa YouTube kanal; Nevena Zelunka Cvijetić, blog Hleb i lale; Miodrag Ilić, glavni urednik portala Recepti i Kuvar online;

Ukratko o konferenciji Food Talk 2019

Učesnici:

200 profesionalaca iz oblasti medija, komunikacija, marketinga, kulinarstva, gastronomije, vinarstva, prehrambene industrije, poljoprivrede, NVO, predstavnici Vlade Republike Srbije i Vlade AP Vojvodine.

Medijska pokrivenost:

68 magazina i 15 internet portala Color Press Grupe u celom regionu, dnevne novine, internet portali, nezavisni blogeri i TV stanice.

Detaljnije: http://www.color.rs/foodtalk2019/

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

FOODTALK2019: Food Talk 2019, hotel Sheraton Novi Sad, utorak 4. jun 2019.

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.