#FoodTalk2019 – PANEL 4 – Travel and Food Blogers like Rising Stars (VIDEO)

#FoodTalk2019 Novi Sad, 04.06.2019. Učesnici četvrtog panela složili su se da se danas sve dešava na društvenim mrežama, te da je stoga vema važno da prostor ugostiteljskih objekata, posebno restorana bude “instagramičan”.

Mnogi od njih, izjavili su, da iako mnogi ne vole Instagram, upravo ova društvena mreže zaslužna je za promenu njihovog života iz korena i postala je primarni izvor njihovih primanja.

VIDEO ZAPIS #FoodTalk2019 – PANEL 4:

 

#FoodTalk2019 PANEL 4 – Travel and Food Blogers like Rising Stars

Moderator: Milan Vučićević, Nichim Izazvan, Marketing stručnjak, Beograd

Učesnici:
Bojana Kostić
, Taste of Fashion, bloger
Filip Milosavljević, Celi Svet, Jungle Travel
Mila Vujisić, Milas’s Homemade food blog Ivanović Aleksandra, Ukus Beograda
Food Portal / Blog
Tijana Ivković, Pivokosa youtube kanal
Nevena Zelunka Cvijetić, blog “Hleb i Lale”
Miodrag Ilić, glavni urednik portala “Recepti i Kuvar online”
Bojana Stefanović, glumica i gastro blogerka

#FoodTalk2019 - PANEL 4 – Travel and Food Blogers like Rising Stars - photo Recepti i Kuvar online
#FoodTalk2019 – PANEL 4 – Travel and Food Blogers like Rising Stars – photo Recepti i Kuvar online

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

#FoodTalk2019 – PANEL 4 – Travel and Food Blogers like Rising Stars (VIDEO)

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.