Gastro izazov u METRO HoReCa Centru - mućkalica na tradicionalni način
Gastro izazov u METRO HoReCa Centru - mućkalica na tradicionalni način

Povodom obeležavanja godine Privatne robne marke 9. februara, organizovan je gastro izazov i druženje sa predstavnicima medija u METRO HoReCa Centru. Novi rukovodilac centra – Milica Aleksić, je tom prilikom sa okupljenima podelila kulinarske tajne i savete koristeći upravo METRO proizvode. Njena ekspertiza i iskustvo u oblasti gastronomije stečeni su tokom dvadesetdvogodišnje karijere u beogradskim restoranima, kao i prilikom profesionalnih angažmana u Francuskoj i Italiji. Milica je postigla i značajan uspeh na raznim međunarodnim kulinarskim takmičenjima.

Mediji su bili podeljeni u dva tima, od kojih je jedan pripremao mućkalicu na moderan, a drugi na tradicionalan način. Nakon gastro izazova okupljeni su uživali u opuštenoj atmosferi HoReCa Centra i dobrom zalogaju.

Gastro izazov u METRO HoReCa Centru - mućkalica na drugačiji način
Gastro izazov u METRO HoReCa Centru – mućkalica na drugačiji način
Gastro izazov u METRO HoReCa Centru - mućkalica na tradicionalni način
Gastro izazov u METRO HoReCa Centru – mućkalica na tradicionalni način
Gastro izazov u METRO HoReCa Centru - mućkalica na drugačiji način
Gastro izazov u METRO HoReCa Centru – mućkalica na drugačiji način

METRO posebnu pažnju posvećuje razvoju sopstvenih robnih marki, sa željom da partnerima u ugostiteljstvu ponudi najbolje i najkvalitetnije usluge i rešenja – među kojima su METRO CHEF, METRO PROFESSIONAL i METRO PREMIUM. Stavljajući na proizvode svoje ime, METRO potvrđuje da je garant kvaliteta i pouzdanosti, ali pre svega pouzdan partner u poslovanju, i ono što ovu kompaniju istinski izdvaja od ostalih.

Ključ uspešnog poslovanja kompanija vidi upravo u posvećenosti odnosu sa svojim kupcima, doprinoseći razvoju njihovog poslovanja. Širok asortiman izuzetno kvalitetnih proizvoda u potpunosti je prilagođen potrebama u ugostiteljstvu, kao i svim iskrenim poštovaocima hrane. Pored sopstvenih robnih marki, METRO u ponudi ima vrhunske proizvode, poput sveže ribe iz Severnog mora, jagnjetine sa Novog Zelanda, Peštera, takođe sve raznolikosti azijske kuhinje, bogatu paletu italijanskih proizvoda, kao i tradicionalne specijalitete sa našeg podneblja.

Izvor: saopštenje za medije METRO Cash & Carry

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!