Intervju sa… Nenad Gladić, Gastronomad, Lepi Brka | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas? 1
Intervju sa… Nenad Gladić, Gastronomad, Lepi Brka

Gastronomad knjiga, autora Nenada Gladića,  Trbuhom za duhom sa Lepim Brkom,  biće nagrada za najbolji recept meseca juna. Žiri za ocenjivanje recepata za jun mesec, doneće odluku o najboljem receptu meseca juna do 10.07.2015.

Prema recenziji izdavača (Laguna), ova knjiga namenjena je svima koji vole da putuju i omaste brk usput.

Intervju sa… Nenad Gladić, Gastronomad, Lepi Brka | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?
Photo: Nebojša Babić, Orange Studio

“Što se tiče putovanja, trebalo bi da se zadovoljite iskustvima autora. A kada je reč o onom slasnom delu priče, uz njegovu pomoć imate priliku s malo truda i veštine da dožvite sve – iz prve ruke. Postoji prilično rasprostranjena predrasuda da se dobro jede samo kod kuće. Ovi redovi neka su vrsta dokaza da se dobro kuva i jede na svim meridijanima.

Ukoliko planirate neku dijetu, ovo nije knjiga za vas. Istini za volju, ima ovde i dijetalne, kao i „zdrave hrane“. Međutim, teško da će neko odoleti da ne proba i sve ostale, „nevaljale“ stvarčice.

Lepi Brka (Nenad Gladić) je svet proputovao na najbolji način, uvek u blizini kvalitetne kuhinje. Kao ugostitelj na luksuznom kruzeru, polako je postajao gurman i svetski putnik, upoređujući jela pripremljena u vrhunskoj kuhinji sa receptima iz zemalja odakle ta jela potiču.”

Gastronomad knjiga je luksuzna i bogato ilustrovana knjiga koju sigurno nećete držati na polici. Vrhunski recepti, svetski ukusi, namenjeni i Vama sa iskustvom i Vama koji ste novajlija u kuhinji.

Pročitajte intervju sa Nenadom Gladićem, Lepim Brkom >>

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Recepti & Kuvar online tim