Dobro jutro maži i u Grčkoj si na plaži - DijamantDobro jutro maži i u Grčkoj si na plaži - Dijamant - Porto Katsiki beach at Lefkada Island, Greece
Dobro jutro maži i u Grčkoj si na plaži - DijamantDobro jutro maži i u Grčkoj si na plaži - Dijamant - Porto Katsiki beach at Lefkada Island, Greece

Neke od najlepših plaža u Grčkoj, ali i na čitavom Mediteranu smeštene su upravo na Lefkadi. Za ovo ostrvo, njegova najpoznatija letovališta i noćni život u njima, poput Nidrija i glavnog grada Lefkasa, ste verovatno već čuli, ali ono što posebno vredi videti krije se u okolini ovih mesta. Prostrane plaže okružene bogatim četinarima i maslinama, a sa poglednom na bistro tirkizno more, učiniće da zaboravite na sve brige, ali će vas pozvati i da istražite baš svaki kutak ovog ostrva. Priliku da, kao pravi pustolovi obiđete svaki zaliv, vidite zadivljujuće vodopade i obiđete bajkovite svetionike pruža i velika nacionalna nagradna igra Dijamanta – „Dobro jutro maži i u Grčkoj si na plaži“.

Dobro jutro maži i u Grčkoj si na plaži - Dijamant
Dobro jutro maži i u Grčkoj si na plaži – Dijamant

U portfoliju ove kompanije, margarin Dobro jutro je jedan od proizvoda sa najdužom tradicijom, a vremenom je to postao proizvod bez koga je teško zamisliti doručak, posebno ako je u krugu porodice. Brend Dobro jutro posto je prepoznatljiv po pakovanju koje do danas odražava tradiciju, ali dizajnom prati i aktuelne trendove. Tako baš i vi ovog puta možete da osvojite priliku da tradicionalno dobar doručak sa najdražima preselite na sunčanu mediteransku obalu, gde će vas, pored opojnog mirisa mora i četinara, mamiti i dobro poznat miris Dobro jutro margarina na vrućem pecivu. Ono što je potrebno da uradite jeste da sakupite fiskalne račune za kupovinu 1 kg bilo kog Dobro jutro margarina i pošaljete na adresu: Dijamant, Temišvarski drum 14, 23000 Zrenjanin.

Osim nagrada u vidu putovanja u Pargu, Hanioti, Pefkohori, na Lefkadu i Krf, Dijamant će učesnike obradovati i najmodernijim kućnim aparatima i bogatim paketima svojih proizvoda.

Saopštenje za javnost: Dijamant

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!