Gradonačenik Beograda otvorio Evropsku nedelju preduzetništva

Održani su dvodnevni događaji u okviru Evropske nedelje preduzetništva, pod nazivom MEETUP STARTUP, u Kombank Dvorani 9. i 10. decembra 2019. godine uz radionice, panele i predstavljanje najbolje prakse domaćih preduzeća, u organizaciji Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd.

Dvodnevno dešavanje otvorilli su: gradonačelnik Beograda, prof. dr Zoran Radojičić, Snežana Radinović, direktorka Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd i  Aleksandra Vučković iz Ministarstva privrede.

Snezana Radinovic, direktorka RAREI, Evropska nedelja preduzetnistva - foto agencija ProPR
Snezana Radinovic, direktorka RAREI, Evropska nedelja preduzetnistva – foto agencija ProPR

“Grad Beograd je sa Regionalnom agencijom za razvoj i evropske integracije Beograd (RAREI) učinio mnogo toga. U periodu od 2018. do 2019. godine realizovano je više od 130 obuka sa preko 1.350 polaznika, više od 900 konsalting usluga. Preko 500 početnika u poslovanju i postojećih preduzeća, uz podršku RAREI Grada Beograda, dobilo je finansijska sredstva u iznosu od blizu dve milijarde dinara bespovratnih sredstava i kredita, a više od 120 startap kompanija dobilo je finansijska sredstva za započinjanje poslovanja” izjavio je gradonačelnik Beograda, prof. dr Zoran Radojičić.

Direktorka Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Grada Beograda, Snežana Radinović, izjavila je: “Ovo je ozbiljna promocija preduzetnišva u Beogradu, ali i podrška ovom sektoru. U izložbenom delu Kombank dvorane nalazi se više od 25 izlagača, preduzetnika – početnika u poslovanju. Ovo je prilika da preduzetnici predstave svoje proizvode, da se upoznaju, ali i da saznaju šta ih očekuje u narednoj godini u smislu finansijske i nefinansijske podrške Republike Srbije i Grada Beograda.”

Evropska nedelja preduzetnistva - foto Agencija ProPR
Evropska nedelja preduzetnistva – foto Agencija ProPR

Evropska nedelja preduzetništva je inicijativa Evropske komisije, održava se u 37 gradova u Evropi, među kojima je i Beograd.  Ovogodišnja nedelja nosi naziv MEETUP STARTUP i predstavlja početnike u poslovanju.

Za dodatne informacije na raspolaganju je sajt rarei.rs i Facebook strana https://www.facebook.com/regionalnaagencijazarazvojievropskeintegracije/

Saopštenje za medije: Agencija ProPR

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Gradonačenik Beograda otvorio Evropsku nedelju preduzetništva

Preko 500 preduzeća, uz podršku RAREI Grada Beograda, dobilo je finansijska sredstva u 2018/2019. godini

Sadržaj [ ]
Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.