Preuzmite aplikaciju sa Google Play

Griz sa šumskim malinama – Ana Vuletić

44

Griz sa šumskim malinama – u ovom receptu navodim šumske maline, jer sam ih nabrala u šumi i male su poput šumskih jagoda. Naravno, možete staviti obične maline, ali onda umanjite količinu na jednu šaku.

Griz sa šumskim malinama - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Griz sa šumskim malinama – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Griz sa šumskim malinama – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Griz sa šumskim malinama – u ovom receptu navodim šumske maline, jer sam ih nabrala u šumi i male su poput šumskih jagoda. Naravno, možete staviti obične maline, ali onda umanjite količinu na jednu šaku.

  • 200 ml mleka
  • griz
  • 2 šake šumskih malina
  1. U mleku skuvajte griz željene gustine i u skladu sa navikama vašeg deteta. (Neka deca su navikla na gušće, a nekima još uvek treba ređa, zarad lakšeg gutanja).
  2. U mlako mleko postepeno dodajte griz, uz neprestano mešanje dok ne proključa i ne dobijete željenu gustinu.
  3. Griz sipajte u činiju i pospite malinama i promesajte.
U ovom receptu navodim šumske maline, jer sam ih nabrala u šumi i male su poput šumskih jagoda. Naravno, možete staviti obične maline, ali onda umanjite količinu na jednu šaku.