Hedonopolis - 17. i 18.12.2016. Mikser House
Hedonopolis - 17. i 18.12.2016. Mikser House

HEDONOPOLIS!

Otkrijte svoju novu omiljenu destinaciju za uživanje! Vodimo vas u Hedonopolis!

Asocijacija Autentičnih Hedonista (www.aah.rs), 17. i 18. decembra organizuje Festival za Autentične Hedoniste, ljubitelje hrane, putovanja, čokolade, vina, masaža…

Cilj Festivala je podeliti iskustvo sa ljudima kako da poboljšaju kvalitet života i da se koncentrišu na njegovu lepšu stranu. Kako da uživaju u svemu što im prija i kako da taj doživljaj podele sa bar još nekim. Uživanje je u malim stvarima.

Hedonopolis nema starosnu granicu. Svi uživamo. Verujemo da svako može i treba da pronađe sebe i svojih 5 min zadovoljstva u jednom danu. I tako svakog dana :).

Hedonopolis - 17. i 18.12.2016. Mikser House
Hedonopolis – 17. i 18.12.2016. Mikser House

ZA POSETIOCE

Hedonopolis nema starosnu granicu. Svi uživamo. Verujemo da svako može i treba da pronađe sebe i svojih 5 min zadovoljstva u jednom danu. I tako svakog dana 🙂

Jednostavno, čekaju Vas najbolji iz svojih oblasti! Imaćete priliku da uživate i razvijete svoj Hedonopolistički pogled na svet.

Na različitim štandovima će biti predstavljeni najbolji ukusi sireva, čokolada, kafe, pića, hrane & vina.  Kroz radionice ćemo se upustiti u neobična putovanja. Zadovoljićete svoja čula kroz pozitivnu energiju, mirise, ukuse i dobro društvo.

Ovo neće biti razgledanje sajma. Ovo je doživljaj. Ovo je izlazak. Ovo je iskustvo koga ćete se sećati. Hedonopolis je grad čarolije. Umeće uživanja.

Pored toga tu su i pokloni za vas. Ovo je potpuno Hedonističko iskustvo!

Festival je humanitarnog karaktera i deo prihoda ide za zaštitu i pomoć onima koji nam svaki dan ulepšavaju, a to su naši najbolji prijatelji: Psi. Tako da, ljubitelji životinja, gospodo Hedonisti, ovo je Vaš dan!

Festival pruža veliku mogućnost nezavisnim i malim preduzećima, proizvođačima hrane i pića, trgovcima, hotelijerima, restoranima, galerijama, modnim kućama, firmama i objektima iz domena uslužnih delatnosti, umetničkim i dizajnerskim asocijacijama, uvoznicima i izvoznicima proizvoda, distributerima i veletrgovcima.

HEDONISTI ZA PSE

Hedonisti ne samo da vole život već izuzetno cene i vole pse. Iz toga razloga smo se odlučili da naš Festival Hedonizma Hedonopolis! bude humanitarnog karaktera. Deo prohoda od ulaznica će bit doniran udruženju BETA za kupovinu kamiona za sterilizaciju.

BETA Serbia želi da kupi kombi koji će se opremiti u mobilnu veterinarsku ambulantu sa osnovnom hirurškom opremom. Ugovorom sa veterinarima koji će obavljati posao dogovoriće se ekonomska cena sterilizacije, za čije će se troškove razvijati posebni projekti i kampanje. Ujedno će se sa volonterima obavljati i mikro-edukacija na samim lokalitetima o odgovornom vlasništvu nad životinjama.

Asocijacija Autentičnih Hedonista (AAH!) 

Osnovana 7. februara 2005. godine u Beogradu i danas okuplja više od 5.500 članova. Vizija je da zahvaljujući AAH! svi ljudi na planeti budu nasmejani, pozitivni i da uživaju u životu. CHO (Chief Hedonist Officer) Asocijacije, gospodin Dragan Đorđević je idejni tvorac i pokretač Festivala. On će biti domaćin našeg Festivala.

Više o samom događaju uskoro možete saznati na www.hedonopolis.rs i našoj Facebook stranici. Pratite nas!

Upišite u svoj kalendar jer vas tamo čekaju iznenađenja za sva čula. Zaslužili ste!

Izvor: saopštenje za medije

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!