Hrskava piletina sa povrćem – prava kombinacija. Prilog neodoljiv.
Hrskava piletina sa povrćem – Suzana Mitić
- 4 pileća bataka
- malo ulja
- po ukusu soli
- po ukusu suvog biljnog začina
- 400 g mešanog smrznutog povrća (brokoli (paprike, kukuruz, crnog luka i kukuruza šećerac))
- 400 g krompira
- Batak skinuti sa kostiju. Na vrelom ulju staviti da se prži sa obe strane.
- Kad uhvati lepu koricu dodati mu 1 dl vode, poklopiti i ostaviti 10-ak minuta da se dinsta. Kad ispari voda podignuti poklopac i ostaviti da jos malo uhvati rumenu koricu.
- Staviti na tanjir za serviranje. Dinstati povrće na malo ulja 10-ak minuta. Krompir iseći za pomfrit. Sve zajedno servirati na tanjiru.
Pročitajte još:
Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!
Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!