Hrskavi brzi burek – Javorka Filipović

Hrskavi brzi burek – nešto sasvim drugačije.

Hrskavi brzi burek - Javorka Filipović - Recepti i Kuvar online
Hrskavi brzi burek – Javorka Filipović – Recepti i Kuvar online

Javorka Filipović, blog Kuhinjske čarolije >>>

Hrskavi brzi burek – Javorka Filipović

Hrskavi brzi burek – nešto sasvim drugačije.

  • 300 gr sir (svežeg kravljeg)
  • 1 čaša kisela pavlaka (ili grčkog jogurta)
  • 2 komada jaja
  • 100 – 150 grančica cornfleksa
  • so (po ukusu)
  1. Umutiti jaja sa pavlakom, dodati sir, sve posoliti i umutiti da se dobro sjedini.
  2. Dodati celi, ne lomljeni, cornfleks i sve pomešati da se dobro sjedini i cornfleks natopi.
  3. Izliti u okrugli nauljeni pleh manjeg prečnika i peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 30-40 minuta.
  4. Burek treba biti blago rumene boje, ne valja da se prepeče.
Brzo, jednostavno i ukusno. Količinu sastojaka možete povećati po želji.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Jela od testa, kliknite na link: JELA OD TESTA. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Pite, kliknite na link: PITE RECEPTI.

Ne propustite nijedan receptRecepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Hrskavi brzi burek – Javorka Filipović

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.