Humanitarna uskršnja akcija za štićenike iz „Doma za decu i omladinu Sremčica“
Humanitarna uskršnja akcija za štićenike iz „Doma za decu i omladinu Sremčica“

Beograd, 16. april 2017. godine – Kompanija METRO Cash & Carry Srbija podržala je Junior Chef Club (Juniorski klub kuvara) u organizaciji još jedne u nizu humanitarnih akcija,  tradicionalni Uskršnji ručak u “Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju Sremčica“. Ovom prilikom u dvorištu Doma, održano je i simbolično takmičenje u tucanju uskršnjim jajima, kao i različite sportske aktivnosti.

Junior Chef Club pored svojih redovnih aktivnosti, edukativnog i stručnog karaktera, posebnu pažnju posvećuje humanitarnom radu.

„Naš klub kuvara želi da realizuje svoju društvenu odgovornost pomažući ugrožene sugrađane. Smatramo da pored postizanja velikih uspeha na prestižnim međunarodnim kulinarskim takmičenjima, putem ovakvih i sličnih akcija možemo da damo doprinos unapređenju kvaliteta života ljudi u našoj zemlji“, rekao je Aleksandar Ilić, potpredsednik Junior Chef Club-a.

U okviru ove akcije tim mladih kuvara pripremio je i uskršnji ručak, za koji je sredstva obezbedila kompanija METRO Cash & Carry Srbija, i koji je, uz druženje, mališanima učinio ovaj praznik još lepšim i svečanijim.

METRO Cash & Carry Srbija je podrška Junior Chef Club-u u organizuji humanitarnih akcija već nekoliko godina, kako bi socijalno ugroženoj deci omogućili da lepše provedu praznike i osete podršku i pripadnost koja im je neophodna.

Saopštenje: Metro Cash & Carry Srbija

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.