Ideje za ručak

0

Ideje za ručak – pogledajte naših 5 ideja za ručak. Kako rešiti dilemu: šta kuvati za ručak? Ili pak, želite gostima da prikažete svoje novo otkriveno umeće pripreme hrane? Evo male pomoći za vas – ideje za ručak, za svaki dan…

Pasulj prebranac

Pasulj prebranac - Recepti i Kuvar online
Pasulj recept – Recepti i kuvar online

Pasulj prebranac se služi topao ili hladan, sa dodatkom suvog mesa, sušene ili sveže kobasice, sušene paprike, ulja, itd. Ovo je recept za posni pasulj prebranac. CEO RECEPT POGLEDAJTE OVDE >>>

Špageti sa paradajzom

Špageti sa paradajzom i bosiljkom - Recepti i Kuvar online
Špageti sa paradajzom i bosiljkom – Image courtesy of [by tiramisustudio] at FreeDigitalPhotos.net – Recepti i Kuvar online
Ovaj recept je tradicionalni, italijanski recept – Špageti sa paradajzom. Kao i uvek, savet za kuvanje testenine – špageta – je da ne budu raskuvani, već “”al dente”, kako kažu Italijani – što znači, malo neskuvani. Završno kuvanje, tj. dinstanje, špageti će imati na kraju pripreme, u tiganju, kad ih sjedinite zajedno sa svim ostalim sastojcima i kada će pokupiti sve fine arome i ukuse ostalih sastojaka. CEO RECEPT POGLEDAJTE RECEPT OVDE >>>

Dinstano povrće

Dinstano povrće - Recepti i Kuvar online
Dinstano povrće – Recepti i Kuvar online

Ovaj recept može da ima raznih varijacija, u vezi sastojaka. Dinstano povrće služiti toplo, uz dodatak parmezana, po želji i ukusu, uz preliv od kvalitetnog maslinovog ulja. CEO RECEPT POGLEDAJTE OVDE >>>

Grčka musaka

Grčka musaka - Recepti & Kuvar | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?
Grčka musaka – Recepti i Kuvar online

Grčka musaka – Ovaj recept se priprema u posudi za pečenje, od slojeva plavog patlidžana, mesa i bešamel sosa. Musaka je, možda, najpoznatiji od svih grčkih recepata. Ovaj recept za grčku musaku je tradicionalni, sa plavim patlidžanom, mada, možete koristiti i slojeve krompira, tikvica, i sl. CEO RECEPT POGLEDAJTE OVDE >>>

Špagete karbonare

Kako spremiti Špagete karbonare - Recept, sastojci i kako spremiti špagete karbonare | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?
Špagete karbonare – Recepti i Kuvar online

pančeta, slanina, Pecorino Romano, žumanca, belanca, špagete, maslinovo ulje, so, biber, mileram, Špagete karbonare (spaghetti carbonara) je italijansko jelo do testenine (pasta), nastalo u Rimu, koje se pravi od jaja, sira (Pecorino Romano ili Parmigiano-Reggiano), slanine (guanciale ili pancetta), i crnog bibera. Tradicionalni recept za špagete karbonare zahteva korišćenje baš špageta, kao osnovne testenine, ali, viđa se često da se koriste i fettuccine, rigatoni, linguine ili bucatini. Ovo jelo je nastalo sredinom 20. veka. Kao i kod mnogih recepata, tačno vreme nastanka, kao i kako je nastalo ime, nije baš najjasnije. CEO RECEPT POGLEDAJTE OVDE >>>

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Preporučujemo Članci ovog autora

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.