Innovation week 2018 - Nedelja inovacija 2018 - AFA
Innovation week 2018 - Nedelja inovacija 2018 - AFA

U susret  industrijskoj revoluciji 4.0 veliko nam je zadovoljstvo predstaviti „Innovation week 2018“ – jedinstven višednevni dogadjaj koju AFA asocijacija http://afa.co.rs/SR/ u saradnji sa vodećim naučno-istraživačkim institucijama i kompanijama u Srbiji, organizuje u Beogradu, Novom Sadu i Nišu od 28.05-01.06.2018. Institucionalni pokrovitelji „Innovation week 2018http://iw.afa.rs/ je Ministarstvo za inovacije i tehnološki razvoj a događaj se realizuje u saradnji sa Inovacionim centrom ETF-a  i Naučno- tehnološkim parkom Beograd.

Cilj  „Innovation week 2018“  je povezivanje nauke i tehnologije i privrede u Srbiji i regionu i to će biti jedinstvena prilika da ugledni predstavnici naučne zajednice i privrede prikažu svoje inovativne i uspešne projekte koji doprinose  transformaciji ekonomije i društva. Ekskluzivni učesnici https://iw.afa.rs/speaker-listing/ će prvi put na interesantan i proaktivan način predstavi inovacije i eksponencionalne tehnologije koje neprestano evoluiraju i stvaraju nove povezanosti fizičkog i sajber prostora, transformišući ekonomiju, privredu i društvo brže, nego ikada pre. „Innovation week 2018″ otvara  prostor pojedincima, inovatorima, naučnicima, institucijama, startup organizacijama, kompanijama i svima koji imaju znanja i žele da kreiraju budućnost da rade zajedno, da iniciraju i doprinesu definisanju nacionalne inovacione strategije  koja će nas voditi ka humanijem društvu.

„Innovation week 2018“ je jedan od projekata AFA asocijacije http://afa.co.rs/SR/ koja svojim brojnim aktivnostima teži da uspostavi platformu za  kontinuiniranu razmenu  znanja  i ideja  inovatora, korporativnih lidera, preduzetnika, naučnika, investitora, predstavnika startup zajednice , institucija, administracije i vlade , kao i multidisciplinarnu i transdicplinarnu saradnju i povezivanje.

Više informacija o „Innovation week 2018“ možete naći na http://iw.afa.rs/

Izdvajamo:

  • Svečano otvaranje 28.05.2018. u 18 časova, SANU
  • Dvodnevna konferenciju pod nazivom “Nauka i tehnologija u susret privredi ” koja se organizuje u Naučno-tehnološkom parku u Beogradu, 29. i 30. maja 2018.  https://www.ntpark.rs/
  • Posete modernim istraživačkim centrima i startapovima u Novom Sadu 31.05. i Nišu 01.06.2018.
  • Brojni S2B sastanci u cilju podsticanja saradnje između nauke i biznisa

AFA asocijacija je globalna mreža uspešnih, proaktivnih žena iz različitih oblasti, koje žele da kreiraju pozitivne promene i iskoriste svoje znanje i ekspertizu za brzi razvoj društva. Platforma za afirmaciju žena i njihovo aktivno učešće u kreiranju budućnosti i stvaranju društva podjednakih mogućnosti za sve, zasnovanog na znanju, obrazovanju, radu, etici i ličnoj odgovornosti. U saradnji sa kompanijama, organizacijama, institucijama i vladom, AFA asocijacija otvara mogućnost ženama čiji potencijal još uvek nije dovoljno iskorišćen i vrednovan, da napreduju i kontinuinirano, zajednički, aktivno učestvuju u rešavanju najvažnijih problema društva, realizujući svoj kreativni i stvaralački potencijal. Verujemo da kompanije i ekonomije imaju bolje rezultate kada su žene podjednako uključene.

Izvor: Saopštenje za medije AFA

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!