Inovativni lideršip u svetu ubrzanih promena izazvanih tehnološkim napretkom
Inovativni lideršip u svetu ubrzanih promena izazvanih tehnološkim napretkom

Pridružite nam se na ekskluzivnom dvodnevnom samitu čija je tema: Inovativni lideršip u svetu ubrzanih promena, a koji će okupiti lidere iz različitih oblasti i industrije.

Saznajte na koji način lideri vodećih industrija upravljaju promenana i kako inovativne tehnologije mogu da doprinesu unapređenju poslovnog okruženja i razvoju ekonomije i privrede uz primenu principa jednakih mogućnosti.

Oktobar 31 – Novembar 02, 2018
Radisson Collection Hotel, Old Mill Beograd, Srbija

AFA Samit 2018Program

SAMIT / DAN 1.
Sreda, 31. oktobar, 18:00

AFA Obraćanje
Obraćanje predstavnika Vlade
Okrugli sto „Osnaživanje žena kroz inovacije i tehnologiju”, Moderator: Rina Bar-Tal, Bivša predsednica, Izraelska ženska mreža
Koktel

SAMIT / DAN 2.
Četvrtak, 1. novembar, 9:00

AFA pozdravno obraćanje
Otvaranje panela / Biznis & tehnologija
Panel: Kako tehnologija doprinosi rodnoj ravnopravnosti i osnaživanju žena
Panel / Korporacija: “Kako lideri upravljaju promenama – kako koriste svoj poslovni uticaj za rešavanje najvećih izazova društva ”
Panel / Bankarstvo & Finansije: “Kako tehnologije oblikuju budućnost finansija i utiču na naš život”
Panel / Preduzetništvo: “Tehnologija i preduzetništvo – dva nedovoljno iskorišćena ekonomska potencijala u osnaživanju žena”
Panel / Zdravstvo & Farmacija: “Kako transformisati zdravstveni sistem u eri digitalizacije i podstaći inovacije”
Panel / Poslovna udruženja & Asocijacije: “Networking” i moć umrežavanja”
Koktel u čast lidera budućnosti

SAMIT / DAN 3.
Petak, 2. novembar

Workshop 4Women2Top, Einat Gan El i Ilana Stein

Kako žene mogu da budu uspešnije u svojoj karijeri i da dostignu više pozicije u kompanijama kao i da zauzmu značajnije uloge u društvu? Kako da ih bude više na rukovodićim pozicijama na kojima se donose važne odluke i da imaju više uticaja i na poslu i u društvu?

4women2top, obezbeđuje tehnike i praktične savete kako da žene dostignu svoj puni liderski potencijal i da brže i više napreduju u karijeri i u društvu i pomaze kompanijama i organizacijama da stvore preduslove za uspostavljenje rodnog balansa, kao vaznog faktora za postizanje uspeha. Studije pokazuju da su rodno raznovrsni timovi daleko kreativniji i uspešniji i da više žena na rukovodećim pozicijama značajno povećava profitabilnost do 15%.

Saopštenje za medije: Nord Communications, Vanja Kovačev

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!