Intervju sa… Marijana Primc Anastasijević

U ponedeljak, 18.08.2014. objavljujemo, prvi, Intervju sa: Marijana Primc Anastasijević.

Intervju sa... Marijana Primc Anastasijević
Intervju sa… Marijana Primc Anastasijević

Marijana Primc Anastasijević je dugogodišnji marketing menadžer u najznačajnijim IT magazinima i medijima u Srbiji (PC Press, Digital, TVCOM/PCTV,…). Dobitnik je nagrade „Diskobolos“ za projekat Interfejs TV (MakeIT produkcija) i promociju kompjuterskih znanja i veština u Srbiji i regionu. Dobitnik je specijalne plakete i zahvalnice za MakeIT produkciju, koje je dodelila osnovna i srednja škola „Milan Petrović“. Bila je učesnik i rukovodilac, raznih medijskih projekata, a među najznačajnim je dokumentarni film o 50 godina digitalnog računarstva u Srbiji, čiji je pokrovitelj bilo Društvo za informatiku Srbije. Pokretač je prestižnog IT Awards, što je jedna od najpoželjnijih i najprestižnijih nagrada i zvanja u IT industriji. Kao naš dugogodišnji i dragi prijatelj, Marijana će vam govoriti o marketingu u proizvodnji hrane, o marketingu uopšte, o novim projektima. Pretplatnici našeg Magazina, imaće prvenstvo, pa će oni prvi dobiti mogućnost da pročitaju ovaj interesantan intervju.

Vaš Recepti i Kuvar online tim

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Intervju sa… Marijana Primc Anastasijević

Sadržaj [ ]
Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.