Intervju sa... Marijana Primc Anastasijević | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?
Intervju sa... Marijana Primc Anastasijević

U ponedeljak, 18.08.2014. objavljujemo, prvi, Intervju sa: Marijana Primc Anastasijević.

Intervju sa... Marijana Primc Anastasijević
Intervju sa… Marijana Primc Anastasijević

Marijana Primc Anastasijević je dugogodišnji marketing menadžer u najznačajnijim IT magazinima i medijima u Srbiji (PC Press, Digital, TVCOM/PCTV,…). Dobitnik je nagrade “Diskobolos” za projekat Interfejs TV (MakeIT produkcija) i promociju kompjuterskih znanja i veština u Srbiji i regionu. Dobitnik je specijalne plakete i zahvalnice za MakeIT produkciju, koje je dodelila osnovna i srednja škola “Milan Petrović”. Bila je učesnik i rukovodilac, raznih medijskih projekata, a među najznačajnim je dokumentarni film o 50 godina digitalnog računarstva u Srbiji, čiji je pokrovitelj bilo Društvo za informatiku Srbije. Pokretač je prestižnog IT Awards, što je jedna od najpoželjnijih i najprestižnijih nagrada i zvanja u IT industriji. Kao naš dugogodišnji i dragi prijatelj, Marijana će vam govoriti o marketingu u proizvodnji hrane, o marketingu uopšte, o novim projektima. Pretplatnici našeg Magazina, imaće prvenstvo, pa će oni prvi dobiti mogućnost da pročitaju ovaj interesantan intervju.

Vaš Recepti i Kuvar online tim

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!