Intervju sa... Milorad Milinković, režiser - Recepti i Kuvar online
Intervju sa... Milorad Milinković, režiser - Recepti i Kuvar online

Milorad Milinković je režiser, scenarista, pisac, gitarista, pevač, kantautor, DJ, kritičar, glumac, fudbalski komentator i kompozitor… U zadnjih nekoliko godina, široj javnosti poznat je i kao popularni Tragač u kvizu Potera.

Po prvi put, radili smo video intervju i bilo nam je drago da nam gost bude upravo Milorad Milinković u sjajnom ambijentu Metropolis music.

Intervju sa... Milorad Milinković, režiser - Recepti i Kuvar online
Intervju sa… Milorad Milinković, režiser – Recepti i Kuvar online

Koja su njegova omiljena jela (recepti), u koje restorane voli da ide, koje kulinarske emisije voli da gleda i kako mu odgovara uloga Tragača u kvizu Potera, možete pogledati  u video intervjuu.

Video intervju sa… Milorad Milinković, režiser

Milorad Milinković, kratka biografija:

Milorad Milinković je rođen 1965. godine u Beogradu. Diplomirao je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, odsek režija, 1991. godine. On je režiser, scenarista, pisac, gitarista, pevač, kantautor, DJ, kritičar, glumac, fudbalski komentator i kompozitor. Već njegov diplomski film „Satan Panonski“ je postigao ogroman uspeh u celoj bivšoj Jugoslaviji, te biva pozvan kao jedini filim iz bivše Jugoslavije na Barselonski bijenale.[1] Oženjen je uspešnom glumicom Jelenom Đukić,[2] sa kojom ima ćerku.

Svoj prvi dugometražni film snimio je 2002. godine pod nazivom “Mrtav ‘Ladan”, za koji je još pre tri godine napisao scenario. Scene za film su radjene u Banatskoj ravnici-Vršcu. Debitantska crnohumorna komedija ostvarila je veliki hit. Prvobitni radni naslov filma Mrtav Ladan je bio “Čovek u ljubičastom odelu”.[8] Film je imao preko 300 000 gledalaca, a kao TV serija je repriziran četiri puta, do sad, tako da se procenjuje da ga je videlo više miliona ljudi. Po ukupnoj gledanosti u domaćim bioskopima zauzeo je drugo mesto. (Izvor: Wikipedia)

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!