Intervju sa... Miodrag Milovanović, Junkovčanka | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?
Junkovčanka - Miodrag Milovanović

U sredu 10.09.2014. objavljujemo Intervju sa… Miodrag Milovanić, Junkovčanka.

U Šumadiji, u okolini varošice Topola, u mestu Junkovac, nastao je brend „Junkovčanka“, registrovani proizvođač, iz čije proizvodnje teče domaća, zanatski proizvedena rakija, premium kvaliteta. Za nastanak ovog brenda, najzaslužniji je Miodrag Milovanović, koji je dugogodišnje iskustvo u biznisu, zamenio potpunom posvećenošću tradicionalnoj proizvodnji rakije.

Rakija i hrana? Uobičajeno je razmišljati o vinu i hrani – tj. slaganju hrane i vina. Iracionalno i subjektivno, kao mnoštvo drugih stvari u životu, i slaganje rakije i hrane, zahteva određeno predznanje i „open mind“ karakter.

Pročitajte ceo intervju na našem sajtu 10.09.2014.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI. Ukoliko želite da pročitate sve tekstove iz kategorije Intervju sa, kliknite na link: INTERVJU SA.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!