Jabuke sa cimetom i vanilom – Ana Vuletić

Jabuke sa cimetom i vanilom – kada rešite bebi da uvedete cimet i vanilu, najbolja kombinacija je sa kuvanim jabukama.

Jabuke sa cimetom i vanilom - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Jabuke sa cimetom i vanilom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Jabuke sa cimetom i vanilom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Jabuke sa cimetom i vanilom – kada rešite bebi da uvedete cimet i vanilu, najbolja kombinacija je sa kuvanim jabukama.

  • 2 komada jabuka (seckane na kriške)
  • 0,5 komad vanile (štapić)
  • 0,125 kašičice cimeta
  1. Oljuštite jabuke i isecite na kriške.
  2. Ubacite u vodu zajedno sa cimetom i vanilom. Kuvajte oko 10minuta.
  3. Procedite (sok možete zadržati isto dati bebi), i jabuke ubacite u blender. Pulsirajte par minuta i sačekajte da se ohladi pre nego što date bebi. Potrebno je minimum 10 minuta čekanja. Obavezno proverite temperaturu pre nego što date bebi.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Jabuke sa cimetom i vanilom – Ana Vuletić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.