Jedinstvena imunoformula za celu porodicu - Imunajzer - Immuniser - foto immuniser.rs
Jedinstvena imunoformula za celu porodicu - Imunajzer - Immuniser - foto immuniser.rs

Imunajzer, nagrađen kao najbolja inovacija u proizvodnji meda na Ukus Festu 2019. godine, je jedinstvena imunoformula za celu porodicu.

Imunajzer (Immuniser) kao vitaminska bomba!

“Ovo je specifičan proizvod, zato što je jedinstvena mešavina u Evropi. Sačuvali smo sva lekovita svojstva šipka i konzervirali ih u lipovom medu. Lipov med je dobar za disajne organe, ima dosta vitamina B, a šipak ima dosta vitamina C, cinka, retinola, itd. Sve je sa  naše plantaže, hteli smo da napravimo nešto zdravo i ispostavilo se da smo napravili pravu vitaminsku bombu!” izjavio je vlasnik brenda Imunajzer (Immuniser) Igor Đurđević za Studio B, nakon dodele nagrada.

Med je od davnina poznat kao uspešno i učinkovito terapeutsko sredstvo. Narodna medicina, mnogi lekari i farmaceutska industrija, odavno koriste med kao pomoćno sredstvo za lečenje zapaljenja disajnih puteva.

Dokazano je blagotvorno dejstvo meda na probavne organe, jer normalizuje peristaltiku creva i otklanja zatvor, pa je prepoznat i kao pomoćno sredstvo za lečenje hemoroida. Medom se može podići radna sposobnost i izdržljivost budući da je prirodni izvor energije.

Takođe, on je izvrsno sredstvo za brzo okrepljenje od umora ili iznurenosti i velika je pomoć rekonvalescentima. Pokazalo se da se upotrebom meda podiže nivo otpornosti organizma, pa se preporučuje i kao moćni saveznik u preventivnom delovanju.

Svi naši proizvodi su sačuvali sve benefite biljaka, dakle, pronašli smo način da sačuvamo sva lekovita svojstva i da ih konzerviramo u medu, što čini jedinstvenu imunoformulu naših proizvoda, koji su namenjeni čitavoj porodici.” – Snežana Đurđević, Immunisser, direktor prodaje.

Imunniser - Imunajzer - Med i šipak
Imunniser – Imunajzer – Med i šipak

Od hobija do preparata za jačanje imuniteta

Prvobitno hobi, ljubav i zadovoljstvo, zatim inspiracija čudesnim svetom pčela i na kraju ideja, stvorili su formulu Imunajzer (Immuniser) koja spaja med, propolis i šipurak. Kao potpuno prirodan preparat za jačanje imuniteta, bolje varenje, lepši izgled kože i detoksikaciju, Imunajzer (Immuniser) je praktično rođen iz lične potrebe da se brine o zdravlju na prirodan način.​

Posle nekoliko godina traženja prave formule i stručnih konsultacija na Poljoprivrednom fakultetu, sa eminentnim nutricionistom, usavršavanje proizvoda i pronalaženje savršene teksture, ukusa i gustine, uz prioritet da se sačuva lekovitost, postalo je misija brenda Imunajzer (Immuniser).

Mešanje liofilizovanog ploda šipurka sa medom

Savremene metode proizvodnje i prerade omogućavaju da se maksimalno iskoristi potencijal iz prirode. Danas se šipurak proizvodi plantažno. To je biljka sa vrlo visokim sadržajem antioksidanasa u svom sastavu. Obilje polifenola, karotenoida, vitamina C i E samo su deo bogatog sastava ove biljne vrste. Pored izuzetno bogatog sastava vitamina C, sadrži vitamin B1, B2, niacin, a od minerala kalcijum, magnezijum, cink, kalijum, gvožđe, fosfor i bakar.

Mešanjem samlevenog liofilizovanog ploda šipurka sa kvalitetnim cvetnim medom dobija se jedinstven proizvod. Svojim blagotvornim dejstvom izuzetne rezultate dao je u primeni kako kod dece tako i kod odraslih po pitanju imuniteta, poboljšanja varenja, pomaže kod anemije. Ova mešavina pozitivno deluje kod kardiovaskularnih oboljenja, održavanje zdrave kože, kose, kostiju i vida. Preporučljiv je u svakodnevnoj upotrebi kod aktivnih pušača, jer svojim blagotvornim antioksidativnim dejstvom podmiruje potrebe za vitaminom C i kompletnim antioksidantima.

Imunajzer (Immuniser) predstavlja jedinstvenu imunoformulu

Dr Ana Todorović, nutricionista:

“Imunajzer predstavlja jedinstvenu imunoformulu. Svojim vrhunskim sastavom, sa jedne strane, prirodnih sirovina: meda i sušenog (liofirziranog) šipka, a sa druge strane, izuzetnim nutritivnim sastavom, predstavlja potpuno prirodnu formulu za jačanje imuniteta, za poboljšanje varenja, za poboljašnje elasticiteta krvnih sudova, za poboljšanje izgleda kože, za bolji vid

Imunajzer (Immuniser) se može koristiti preventivno, ali i u tretiranju raznih oboljena kao pomoćno sredstvo uz propisanu medikamentoznu terapiju. Povoljno utiče na smanjenje aterosklerotskih naslaga na zidovima krvih sudova, samim tim i na smanjenje holesterola i bolju cirkulaciju​.”

Poljoprivredno gazdinstvo Igor Đurđević, koje je preraslo u Hipperbery and Honey Immuniser Lajkovac, čiji je vlasnik Snežana Đurđević, s ponosom predstavlja Imunajzer (Immuniser) kao dobitnu kombinaciju meda i šipurka za celu porodicu!

Svi detalji na www.immuniser.rs

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!