Još brže i jednostavnije do omiljenih proizvoda Mlekare Šabac - foto Mlekara Šabac
Još brže i jednostavnije do omiljenih proizvoda Mlekare Šabac - foto Mlekara Šabac

Mlekara Šabac inovirala je svoj pristup kupcima kroz partnerstvo sa svetskom distributivnom mrežom Wolt, koja u Beogradu, na Vračaru, danas otvara svoj prvi u nizu Dark store objekata.

Dostava hrane nije novitet, ali dostava svakodnevnih potrepština i to u roku od 30 minuta i te kako jeste.  Koncept Wolt Dark store-a podrazumeva zatvorene prodavnice u koje ulazi samo dostavljač hrane i umesto nas kupuje proizvode koje smo putem aplikacije izabrali, što omogućava više prostora za asortiman prodavnice i brzo i precizno ispunjavanje porudžbina.

Zahvaljujući ovoj inovativnoj saradnji Wolta i Mlekare Šabac, omiljeni mlečni proizvodi mogu biti na vašoj kućnoj adresi u svako doba dana, kad god poželite kvalitetan i ukusan obrok, poslasticu ili osveženje. Pažljivo negujući tradiciju i promišljeno uvodeći inovacije, Mlekara Šabac prepoznala je ovakav koncept kao kupovinu budućnosti, koja poštuje vreme svojih kupaca i osigurava im dostupnost omiljenih mlečnih proizvoda, u svakom trenutku, uz brzu i efikasnu dostavu bilo da se radi o Sirku, A la kajmaku, Šabačkoj ili Poppy čokoladnom mleku.

Izvor: saopštenje za medije Mlekara Šabac

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!