Jubilarna humanitarna akcija „Magični doručak“
Jubilarna humanitarna akcija „Magični doručak“

Beograd, 6. april 2017. godine – U okviru desetog jubilarnog humanitarnog projekta „Magični doručak“, koji se sprovodi u organizaciji Crédit Agricole banke Srbija, kompanije METRO Cash & Carry Srbija, u saradnji sa Sekretarijatom za obrazovanje i dečju zaštitu Gradske uprave Grada Beograda i nevladinom humanitarnom organizacijom Banka Hrane, prikupljeno je ukupno 8,732 tone hrane za škole za decu sa smetnjama u razvoju širom Srbije. Takođe, ovim povodom u METRO objektima prodato je 559 paketića, koji će biti dostavljeni školama i na taj način obezbediti dodatan obrok za đake. 

Ovogodišnja akcija, koja je trajala od 1. od 16. marta, obezbedila je dodatni obrok za 35 škole za decu sa smetnjama u razvoju širom Srbije, a u sklopu manifestacije koja je održana početkom marta, tim kuvara iz METRO HoReCa Centra pripremao je obroke za 100 učenika škole „Dušan Dugalić“, koji su istog dana dostavljeni mališanima.

Jubilarna humanitarna akcija „Magični doručak“
Jubilarna humanitarna akcija „Magični doručak“

U okviru akcije „Magični doručak“ kompanije učesnice donirale su i proizvode i sredstva za najmlađe, u čemu su učestvovali i građani Srbije, uplatom na račun Banke Hrane u Crédit Agricole banci i kupovinom posebno formiranih paketa u objektima METRO lanca.

„Magični doručak“ je tokom svih ovih godina pomogao da se za decu sa smetnjama u razvoju obezbedi okvirno 70 tona hrane za 35 škola za decu sa smetnjama u razvoju iz Srbije i na taj način pruži podrška prirodnoj porodici u unapređenju kvaliteta života maloletne dece.

Saopštenje: Metro Cash & Carry Srbija

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.