Junetina sa graškom – Ana Vuletić

Junetina sa graškom – juneća kašica za bebe.

Junetina sa graškom - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Junetina sa graškom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Junetina sa graškom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Junetina sa graškom – juneća kašica za bebe.

  • 50 gr junećeg mesa
  • 2 šake graska
  • 1 komad tikvica (seckana na kockice)
  • biber
  • nana
  1. U vodu stavite meso da se kuva oko 15 minuta dok ne omekša zajedno sa graškom.
  2. Posle 15 minuta, oljuštite tikvicu i isekcajte na kockice i ubacite u vodu zajedno sa malo nane i bibera.
  3. Kuvajte još oko 10 minuta.
  4. Procedite meso i povrće. Izvadite meso i odvojte sa strane, a povrće ubacite u blender.
  5. Proverite da li na mesu ima žilica, masnoća ili kostiju i uklonite ih. Onda i meso ubacite u blender – samo krtinu tj čisto meso.
  6. Blendirajte dok ne dobijete jednoličnu masu.
  7. Ohladite i poslužite bebi.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Junetina sa graškom – Ana Vuletić

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.