Preuzmite aplikaciju sa Google Play

Kadifica kanapei – Kristina Gašpar

33

Kadifica kanapei – Kristina Gašpar

Kadifica kanapei – sasvim slučajno sam ove kanapee dekorisala cvetićima koji podsećaju na kadifice, pa sam im upravo zbog toga i dala ovaj naziv 😉 Još jedan predlog za predstojeće praznike!

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Kadifica kanapei – Kristina Gašpar

  • 100 gr rendanog kačkavalja
  • 100 gr rendane praške šunke
  • 100 gr rendane (barene, šargarepe)
  • 100 gr rendanog (barenog, krompira)
  • 100 gr rendanih kiselih krastavaca
  • 200 gr majoneza
  • po ukusu i potrebi biber i so
  • 40 kriški crnog bageta
  • Za dekoraciju:
  • po potrebi sitno rendana blanširana šargarepa (oko 100 gr)
  • po potrebi peršunov list
  1. Sve navede rendane sastojke izmešati i dodati majonez. Dobro sjediniti, pa po ukusu dodati so i biber.
  2. Ostaviti da smesa odstoji bar sat vremena kako bi se sastojci i ukusu sjedinili.
  3. Nakon toga, na komad bageta stavljati željenu količinu fila.
  4. (Broj kriški bageta je dat okvirno jer zavisi od prečnika bageta kao i od toga koju količinu fila ćete stavljati na njega.)
  5. Kanapee dekorisati rendanom šargarepom i listovima peršuna kao što je na slici.