Kadifica kanapei – Kristina Gašpar

Kadifica kanapei – Kristina Gašpar

Kadifica kanapei – sasvim slučajno sam ove kanapee dekorisala cvetićima koji podsećaju na kadifice, pa sam im upravo zbog toga i dala ovaj naziv 😉 Još jedan predlog za predstojeće praznike!

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Kadifica kanapei – Kristina Gašpar

  • 100 gr rendanog kačkavalja
  • 100 gr rendane praške šunke
  • 100 gr rendane (barene, šargarepe)
  • 100 gr rendanog (barenog, krompira)
  • 100 gr rendanih kiselih krastavaca
  • 200 gr majoneza
  • po ukusu i potrebi biber i so
  • 40 kriški crnog bageta
  • Za dekoraciju:
  • po potrebi sitno rendana blanširana šargarepa (oko 100 gr)
  • po potrebi peršunov list
  1. Sve navede rendane sastojke izmešati i dodati majonez. Dobro sjediniti, pa po ukusu dodati so i biber.
  2. Ostaviti da smesa odstoji bar sat vremena kako bi se sastojci i ukusu sjedinili.
  3. Nakon toga, na komad bageta stavljati željenu količinu fila.
  4. (Broj kriški bageta je dat okvirno jer zavisi od prečnika bageta kao i od toga koju količinu fila ćete stavljati na njega.)
  5. Kanapee dekorisati rendanom šargarepom i listovima peršuna kao što je na slici.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Kadifica kanapei – Kristina Gašpar

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.