Kelj, tikvica i jabuka sa đumbirom – Ana Vuletić

Kelj, tikvica i jabuka sa đumbirom – zdrav i brz obrok za pripremu.

Kelj, tikvica i jabuka sa đumbirom - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Kelj, tikvica i jabuka sa đumbirom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Kelj, tikvica i jabuka sa đumbirom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Kelj, tikvica i jabuka sa đumbirom – zdrav i brz obrok za pripremu.

  • 1 komad tikvica (seckana na kockice)
  • 1 komad jabuka (seckana na kriške)
  • 3 lista kelja
  • đumbir
  1. Oljuštite tikvicu i iseckajte na kockice i stavite da se kuva zajedno sa đumbirom.
  2. Nakon 3 minuta od ključanja, dodajte kelj i kuvajte još oko 5minuta. Kelju je potrebno jako malo vremena da omekša i bude gotov.
  3. Oljuštite jabuku i iseckajte na kriške.
  4. Kada su tikvice i kelj kuvani, procedite i ubacite zajedno sa jabukom u blender i blendirajte dok ne dobijete kašu.
  5. Ohladite i poslužite bebi.
Možete kuvati i jabuku ukoliko želite, ubacite isto kada i kelj.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Kelj, tikvica i jabuka sa đumbirom – Ana Vuletić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.