Recepti, vesti, saveti i online magazin. Svi recepti na jednom mestu

Kineska piletina – Ljiljana Stanković

0

Kineska piletina – Ljiljana Stanković

Kineska piletina.

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Kineska piletina - Ljiljana Stanković - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Kineska piletina – Ljiljana Stanković

Vreme pripreme 10 minutes
Termicka obrada 30 minutes
Ukupno vreme 40 minutes
Broj osoba 2 porcije

Sastojci

  • 400 g. belog mesa
  • kineski miks mešavina smrznutog kineskog povrća
  • 250 g. pelat paradajza
  • 1 praziluk
  • 50 ml. soja sosa
  • 2 kašike ulja
  • so
  • mleveni crni biber
  • mešavina začina

Uputstvo za pripremu

  1. Priprema:
  2. Pileće belo meso iseći po dužini na froncle. Krupno iseći, po dužini praziluk i malo ga propržiti na malo ulja. Dodati meso, koje takodje malo propržiti. Zatim, dodati smrznuto kinesko povrće. Sve to pržiti na jakoj vatri oko deset minuta. Posoliti mešavinom začina ,pobiberiti po ukusu. Na kraju dodati pelat paradajz i pržiti još desetak minuta. Soju sos dodati pri kraju spremanja.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.