Kineska piletina – Ljiljana Stanković

24

Kineska piletina – Ljiljana Stanković

Kineska piletina.

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Kineska piletina – Ljiljana Stanković

  • 400 g. belog mesa
  • kineski miks mešavina smrznutog kineskog povrća
  • 250 g. pelat paradajza
  • 1 praziluk
  • 50 ml. soja sosa
  • 2 kašike ulja
  • so
  • mleveni crni biber
  • mešavina začina
  1. Priprema:
  2. Pileće belo meso iseći po dužini na froncle. Krupno iseći, po dužini praziluk i malo ga propržiti na malo ulja. Dodati meso, koje takodje malo propržiti. Zatim, dodati smrznuto kinesko povrće. Sve to pržiti na jakoj vatri oko deset minuta. Posoliti mešavinom začina ,pobiberiti po ukusu. Na kraju dodati pelat paradajz i pržiti još desetak minuta. Soju sos dodati pri kraju spremanja.