Kokos trouglići – Ljiljana Stanković

Kokos trouglići – jednostavan i ukusan kolač sa kokosom.

Kokos trouglići - Ljiljana Stanković - Recepti i Kuvar online
Kokos trouglići – Ljiljana Stanković – Recepti i Kuvar online

Kokos trouglići – Ljiljana Stanković – Recepti i Kuvar online

Kokos trouglići – jednostavan i ukusan kolač sa kokosom.

  • 200 gr. keksa
  • 200 gr. kokosovog brašna
  • 250 gr. šećera
  • 125 gr. margarina
  • 3 kašike kakaoa
  • 150 ml. mleka
  1. U šerpu na šporetu sipamo mleko, šećer i margarin.
  2. Kada se margarin i šećer rastope, sklonimo sa šporeta i dodamo kokosovo brašno.
  3. Keks sameljemo i prelijemo sadržinom iz šerpe. Mešamo dok se smeša ne sjedini.
  4. Kalup obložimo folijom i punimo smesom. Ostavimo da se ohladi. Sečemo ohladjen kolač.

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Kokos trouglići – Ljiljana Stanković

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.