Koktel Choco Velvet, Goran Trailović, Kokteli Požarevac

Jedan od najboljih načina da nešto važno proslavite, a da to bude na pravi, efektan način, jeste da napravite i ispijete dobar koktel. Za ovu priliku pripremili smo vam recept za koktel Choco Velvet, koji nam je otkrio Goran Trailović, Facebook stranica Kokteli Požarevac.

Koktel Choco Velvet, sastojci:

  • 30 ml čokoladnog sirupa
  • 5 ml vanila sirupa
  • 60 ml burbona ili Jack Daniels
  • 30 ml Kahlua likera od kafe
  • Guinness crno pivo
  • štapići cimeta
Koktel Choco Velvet, Goran Trailović, Kokteli Požarevac - Recepti i Kuvar online
Koktel Choco Velvet, Goran Trailović, Kokteli Požarevac – Recepti i Kuvar online

Koktel Choco Velvet, priprema:

  • U šejkeru pomešati sok od čokoladni sirup, vanila sirup i burbon (ili Jack Daniels)
  • Šejkovati i sipati u prethodno ohlađenu i posutu spolja sa kakao prahom šampanjac čašu (Flute) ili Huraccan čašu
  • Dopuniti sa Guinness crnim pivom i ukrasiti sa štapićom cimeta. Poslužiti.

Živeli!

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Koktel Choco Velvet, Goran Trailović, Kokteli Požarevac

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.