Krompir punjen ćevapima – Dijana Popović

Krompir punjen ćevapima, zanimljivo dekorativno i ukusno.

Krompir punjen ćevapima, sastojci:p

  • 10 ćevapa
  • 5 krompira srednje veličine
  • suvi začin po ukusu
  • biber po ukusu
  • neutralna pavlaka za kuvanje 200 ml
  • susam za posipanje
  • malo ulja
Krompir punjen ćevapima - Dijana Popović - Recepti i Kuvar online
Krompir punjen ćevapima – Dijana Popović – Recepti i Kuvar online

Krompir punjen ćevapima, priprema:

  • Tepsiju premazati sa malo ulja.
  • Krompir izdubiti, pa u svaki krompir staviti ćevap.
  • Začiniti po ukusu.
  • Između punjenih krompra staviti po jedan ćevap.
  • Peći 40 minuta na 220 stepeni, a zatim preliti sa neutralnom pavlakom.
  • Posuti sa susamom i peći još 20 minuta na 200 stepeni.

Dijana Popović

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Krompir punjen ćevapima – Dijana Popović

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.