Kruška i ringlovi (šljive) – Ana Vuletić

Kruška i ringlovi (šljive) – neki kažu ringlovi, neki džanarike, ovde na Malti spadaju pod plums, tj šljive – i kruška u kombinaciji podstiču rad stomačića vaše bebe. Na slici možete videti kako izgleda.

Kruška i ringlovi (šljive) - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Kruška i ringlovi (šljive) – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Kruška i ringlovi (šljive) – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Kruška i ringlovi (šljive) – neki kažu ringlovi, neki džanarike, ovde na Malti spadaju pod plums, tj šljive – i kruška u kombinaciji podstičnu rad stomačića vaše bebe. Na slici možete videti kako izgleda.

  • 1 komad kruška
  • 1 komad crveni ringlov
  • 1 komad beli ringlov
  1. Oljuštite svo voće i iseckajte na komadiće.
  2. Ukoliko su plodovi zreli i vaša beba je počela da zvaće, možete ih nagnječiti viljuškom i davati malo po malo ili ukoliko ne, možete sve ubaciti u blender i blendirati dok ne dobijete jednoličnu kašu.
  3. Poslužite bebi.

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Kruška i ringlovi (šljive) – Ana Vuletić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.