Kukruzno brašno sa mangom – Ana Vuletić

Kukruzno brašno sa mangom – mango je dosta jakog ukusa, pa odnos kukuruznog brašna i manga treba da bude 3:1.

Kukruzno brašno sa mangom - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Kukruzno brašno sa mangom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Kukruzno brašno sa mangom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Kukruzno brašno sa mangom – mango je dosta jakog ukusa, pa odnos kukuruznog brašna i manga treba da bude 3:1.

  • 0,125 komad manga
  • 3 kašike kukuruznog brašna
  1. U malo tople vode razmutite 3 kašike brašna da dobijete brašno – mleko.
  2. 150 ml vode stavite da proključa. Kada proključa, dodajte brašno mleko i mešajte i kuvajte između 5-10minuta.
  3. Mango ukoliko je zreo nagnječite, naribajte ili izblendirajte, šta vam je lakše.
  4. Umešajte mango sa kukuruznim brašno i ostavite da se ohladi.
  5. Kada se kašica ohladi, proverite temperaturu, tako što ćete par puta promešati i onda dajte bebi.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Kukruzno brašno sa mangom – Ana Vuletić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.