Kukuruzno brašno sa bananom – Ana Vuletić

Kukuruzno brašno sa bananom – kada krenete sa uvođenjem žitarica, a i kasnije, doručak od kukuruznog brašna je lak i brz obrok, naročito kada se bebe bude rano, a mame su još bunovne.

Kukuruzno brašno sa bananom - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Kukuruzno brašno sa bananom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Kukuruzno brašno sa bananom – Ana Vuletić

Kukuruzno brašno sa bananom – kada krenete sa uvođenjem žitarica, a i kasnije, doručak od kukuruznog brašna je lak i brz obrok, naročito kada se bebe bude rano, a mame su još bunovne.

  • 1 kašičica kukuruzno brašno (sitno mleveno)
  • 2 dl voda
  • 1 komadić banana
  • mleko (adaptirano ili majčino)
  1. U malo tople vode razmutite kašičicu brašna.
  2. Ostatak vode stavite u lončić. Prokuvajte vodu i kada počne da vri dodajte polako razmućeno brašno neprestano mešajući dok ne dobijete željenu gustinu.
  3. Dodajte mleko i izgnječite komadić banane viljuškom.
  4. Proverite temperaturu pre davanja bebi. Vodite računa da hrana bude dovoljno ohlađena kako se beba ne bi ispekla.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Kukuruzno brašno sa bananom – Ana Vuletić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.