Linkom-PC doo logo - prvih 25 godina
Linkom-PC doo logo - prvih 25 godina

Beograd, 11.06.2022. – Privredno društo Linkom-PC doo, registrovano je 11.06.1997. Osnivač onlajn medija Recepti i Kuvar online i Festivala TESTIVAL proslavlja 25 godina postojanja.

Početkom 2021. godine odlučili smo da svoje poslovanje proširimo i na zemlje koje su deo EU. Osnovali smo kompaniju u Segedinu, u Mađarskoj, kao deo naših poslovnih operacija i ideja, sa ciljem povećanja broja poslovnih transakcija na celoj teritoriji EU, a i šire. Ovo ne samo da nam donosi bolju reputaciju na tržištu, već nas čini i zapaženijim u onome što radimo već duže vreme.

Priča o našem uspehu je veoma posebna, s obzirom na to da smo mala kompanija. Možemo, čak neskromno reći, da su naši klijenti u veoma zadovoljni našim uslugama.

Osim toga, trebalo bi pomenuti i stabilnost koju je naša kompanija održala od osnivanja. Održivost bilo koje vrste poslovanja, na današnjem veoma izazovnom tržištu, u tako dugom periodu vremena, je nešto vredno pažnje.

Dakle, ukoliko sarađujete sa nama, imate zagarantovano iskustvo i kvalitet naših usluga, zahvaljujući zaposlenima, koji su prošli kroz dobra i loša vremena, uprkos mnogim izazovima od 1997. pa do danas (kao na primer globalna ekonomska kriza 2008., COVID 19 pandemija, itd).

Ne zaboravljajući stečeno iskustvo, stalno učimo, jer smo svesni koliko se dinamički menja tržište i poslovanje. Učimo direktno od klijenata, na osnovu njihovih povratnih informacija. Veoma brinemo o našim klijentima i oni su nam od velike pomoći u tome kako pristupamo i doživljavamo poslovanje u budućnosti.

Ova 2022. godina je veoma posebna godina za našu kompaniju – slavimo 25 godina postojanja.

Zahvalni smo svim našim dosadašnjim klijentima, kolegama i saradnicima tokom godina, koji su omogućili ovaj respektabilan i impresivan jubilej za kompaniju.

Obećanje koje dajemo na današnji dan je da ćemo se truditi da pozicioniramo našu kompaniju na još više nivoe i da se trudimo da održimo dobre odnose sa svim zainteresovanim stranama, kako bismo nastavili izgradnju uspešnog poslovnog okruženja.

VIDEO zapis o 25 godina postojanja Linkom-PC doo Srbija: https://youtu.be/XMMKdxqq1Y8

Dragana Ilić, zamenik direktora i osnivač, Miodrag Ilić, direktor i osnivač

Izvor: saopštenje za medije Linkom-PC doo

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!