Lisnati kelj sa mesom.

Lisnati kelj sa mesom – Jadranka Blažić
Lisnati kelj sa mesom.
- Lisce kale pokidati sa korena i iscepkati na sitnije. crni i beli luk iseci na sitnije. Kelerabu ocistiti i iseci na sitne kockice. Papriku prerezati na pola i ocistiti od zila i semena.
- Na malo ulja proprziti crni i beli luk i ubaciti sve ostale sastojke, naliti vodom i kada provri, smanjiti na slabu temperaturu, poklopiti i neka se kuva dok meso ne bude skuvano. Na kraju dodati kasikicu aleve paprike, promesati i jos kuvati nekih 10 minuta.
Provereno znam da kale ima u Srbiji, a zovu da „Lisnati kelj“
Pročitajte još:
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Hrono ishrana, kliknite na link: HRONO ISHRANA. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Hrono ishrana, klinite na link HRONO KUHINJA RECEPTI.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!