Lopifit: hodate i vozite bicikl! - BKTV news - print screen
Lopifit: hodate i vozite bicikl! - BKTV news - print screen

Ovaj čudni izum je kombinacija pokretne trake i motora. Lopifit je prvi hodajući bicikl na svetu, koga pokreće motor sa baterijom što omogućava laganu šetnju tokom putovanja brzinom do 15 km/h.

Lopifit se prodaje za oko 2.150 US dolara.

Gde je sve počelo?

Lopifit je ideja koju je Brujn Bergmester, osnivač Lopifita, dobio dok je posle džoginga vežbao na traci u svojoj garaži, pitajući se “Kako bih mogao da koristim traku na otvorenom? Zar ne bi bilo mnogo zabavnije, da to radim dok uživam u prirodi ? Kako bi izgledala traka na točkovima? “

Brujn je godinama radio da bi danas imali nešto što se zove Lopifit. Jedinstven proizvod koji je skrenuo na sebe svetsku pažnju od trenutka kada ga je Brujn provozohodao napolju.

Lopifit predstavlja potpuno novi način kretanja. Šetate trakom bez napora, kao da ste na “laganica šetnji u parku”. Struja pomaže tek toliko da traka ubrza te da hodate brzinom običnog bicikla, od 10 do 15 km/h.

To nije samo dobro za životnu sredinu već je i zabavan i zdrav način življenja. Lopifit je napravljen od visoko kvalitetnih komponenti kako bi se obezbedilo prijatno i održivo iskustvo hoda-vožnje.

Izvor: BKTVnews.com

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!